Jeremija Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 (edited) Murinjo na telefonu, Sari dao ostavku... Edited January 30, 2019 by Jeremija
Weenie Pooh Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Srećom po Totenhem, Azija je ispala iz Kupa Azije
Jeremija Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Just now, Weenie Pooh said: Srećom po Totenhem, Azija je ispala iz Kupa Azije Umalo nešto rasistički napisao, srećom brzo sam došao sebi...
Weenie Pooh Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Okazaki ulazi da nam zada japanski coup de grace...
Jeremija Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Počeli da rade živci i Sitiju i Liverpulu, biće interesantan finiš sezone.
Baldrick S. Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Klopu je do kraja sezone svaka utakmica finale a svi dobro znamo kako to obicno zavrsava :/
copkillah Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Zbog KKP sam gledao samo deo drugog poluvremena i utisak mi je da je teren bio nikad gori. Nisam video tu situaciju za crveni karton, pretpostavljam da se engleskom reprezentativcu progledalo kroz prste. Plus minimum jedan nesviran penal u drugom (za prvo ne znam), taman da se ućutkaju oni koji pričaju o sudijskom forsiranju
Pantelija jr Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Ok klop i njegov (navodni) nadaleko čuveni luzeraj, nego ja sve očekujem da sudije poguraju Liverpul kao što znalci ovdje ukazuju da se dešava, čisto da ne bude ovakvih neprijatnoća kao večeras... pas mater
Weenie Pooh Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 2 minutes ago, Pantelija jr said: Ok klop i njegov (navodni) nadaleko čuveni luzeraj, nego ja sve očekujem da sudije poguraju Liverpul kao što znalci ovdje ukazuju da se dešava, čisto da ne bude ovakvih neprijatnoća kao večeras... Sad će Ruxin da ti objasni kako ne može čak ni sudsko guranje da nadjača Flopov luzeraj. Unstoppable force vs. unmovable object. 2 minutes ago, Pantelija jr said: pas mater +1, ako misliš onome što gura najbržeg igrača u ligi na poziciju sidraša.
radisa Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 1 minute ago, Zlurad said: Dajv https://streamable.com/uv7qp Nije mu ni stao na nogu... A govnar Atkinson ima otvoren pogled, nemoguće da nije video...
ArleKino Posted January 30, 2019 Author Posted January 30, 2019 Bournemouthova pobjeda znači da smo se vratili u Top 4. Do potopa kod Ruxe, tojest.
Recommended Posts