Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Dovede li nesto moj muceni Njukasl? Koliko ja pratim slabo, mozda ste upuceniji:)
cvrlle Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 @Kec u Nisu ljudi kec uNisu ki sung-yueng, dubravka i kenedy(reaktivirana posudba). dakle nista spektakularno. bas sam negde danas procitao da je ashley picka sto nece da se otvori i da se spanski konobar ozbiljno razmislja sta ce kad mu iduceg leta bude isticao ugovor.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Toliko i ja znam, bas sve kako si napisao... Bila prica oko Plea-e iz Nice, ali zavrsio u Gladbahu, steta.. Inace jos jedna sezona gledanja (mucenja) u najavi cini mi se..
Weenie Pooh Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Pa već se duže vreme inate Rafa i Ešli, pitanje je ko će prvi da popusti. Znajući konobara, čekaće stoički strpljivo do kraja ugovora ili do otkaza, ali neće ni dinara dobrovoljno da se odrekne. Ki će valjda da im menja Merina koji se vraća u Španiju.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 1 minute ago, Weenie Pooh said: Pa već se duže vreme inate Rafa i Ešli, pitanje je ko će prvi da popusti. Znajući konobara, čekaće stoički strpljivo do kraja ugovora ili do otkaza, ali neće ni dinara dobrovoljno da se odrekne. Ki će valjda da im menja Merina koji se vraća u Španiju. To je kakav takav ipak upgrade ... Jos kad bi nekom uvalili I Joselua , pa makar i za dz..
cvrlle Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 On 18.7.2018. at 15:42, Jeremija said: “That’s the problem these days, you say something and whatever bullshit you say, nobody will forget it!''
radnik Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Quote Klopp on transfers: "We don't care about what the world around is thinking. Like Man United didn't care what I had to say about it (Pogba). "It's only an opinion in that moment. Did I change my opinion? Yes. That's true. It's better to change an opinion than to never have one."
porucnik vasic Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 47 minutes ago, Ruxin said: Opušteno, imaće od novembra čitavu sezonu da se uigravaju bez pritiska, ne gori. Јеси спремио буре?
cvrlle Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 2 minutes ago, porucnik vasic said: Јеси спремио буре? jel' je uvo nas brat raca?
čekmeže Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Sad kenjaju čoveku što je promenio mišljenje. Samo budala ne menja mišljenje.
ArleKino Posted July 22, 2018 Author Posted July 22, 2018 4 hours ago, čekmeže said: Sad kenjaju čoveku što je promenio mišljenje. Samo budala ne menja mišljenje. +1 Da nije kupio golmana, svi bi rekli da je zadrta budala.
copkillah Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Sad kenjaju čoveku što je promenio mišljenje. Samo budala ne menja mišljenje.Upravo to sam pomislio.
Pokojni Ruxin Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 17 hours ago, porucnik vasic said: Јеси спремио буре? Spremi i ti jedno pa da častiš ceo topic ako uđete u decembar sa manje od -8
Recommended Posts