Cash Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 2 minutes ago, Pokojni Ruxin said: Čestitke kolegama na zasluženoj tituli Nije vazno pobediti,vazno je zaraditi
Cash Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Just now, MiddleClass said: OGS... Pepe Imaz Pep=Pelegrini
number_9 Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Jedan je Rafa Benitez.Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
radisa Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Just now, number_9 said: Jedan je Rafa Benitez. Sent from my SM-J320FN using Tapatalk Rafa je najbolji kad treba postaviti bunker taktiku... NJega jebu mnogi drugi aspekti fudbala, ali za bunker i defanzivu je veliki car...
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Hvala ti Rafa za divno vece, jos kad bi mu doveli po koje pojacanje..
W.F.C. Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Just now, radisa said: Rafa je najbolji kad treba postaviti bunker taktiku... NJega jebu mnogi drugi aspekti fudbala, ali za bunker i defanzivu je veliki car... I za kup sistem takmicenja.
number_9 Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Zamerao sam mu sve i svašta dok je vodio Liverpul, ali mi je uvek bio nekako drag. Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
kipo Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Šteta dva boda protiv nikakvog ali borbenog Brnlija (preslikana prošlogodišnja utakmica) ali ovaj povratak pred kraj je fantastičan. Jbg, mora se i prosuti negdje. Raš, pa i Pogba nisu imali dan, fali koncentracija kod svih ali total fudbal, sve ok! Pereira baš loš, rekao bih da je zvaršio karijeru na OT :(
Jeremija Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Ništa, previše smo (opet) lako primili golove, treba da se osveži odbrana, da se nadje još jedan igrač koji bi mogao da se rotira sa Pogbom, i jedan visok napdač (ne neophodno sidraš). Dotle će se ponavljati ove greške.
porucnik vasic Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 5 hours ago, Pokojni Ruxin said: lol, no nije mi došlo ništa, samo se vrlo razumem u fudbal
Jean-Luc Picard Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Ovo što WHU trenutno igra ne bi bilo dovoljno ni da se opstane u Brodu.
Giggsy Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 8 hours ago, kipo said: Šteta dva boda protiv nikakvog ali borbenog Brnlija (preslikana prošlogodišnja utakmica) ali ovaj povratak pred kraj je fantastičan. Jbg, mora se i prosuti negdje. Raš, pa i Pogba nisu imali dan, fali koncentracija kod svih ali total fudbal, sve ok! Pereira baš loš, rekao bih da je zvaršio karijeru na OT :( Da, jbg niko nije ocekivao da Ole zavrsi sezonu sa 22-0 (kolko vec) ali ipak imamo malo prostora za kikseve, narocito protiv ovih krsina. Tek imamo zajeban raspored Sto, rece Renne, samo da je mali Rash dao ono na pocetku. Odmah sam zakukao i ovde na forumu
Recommended Posts