Pokojni Ruxin Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 prokliže totalno nevezano od ovih robertsonovonih džudo zahvata? kakvi ste vi carevi
Weenie Pooh Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 4 minutes ago, Pokojni Ruxin said: https://streamja.com/jWM4 vid ti ovog salaha mangupa kako on nabija lakat grosu, pa teatralno pada Zar to kažu Poljaci? Ja čujem da se pominje nekakva "umetnošć indivižjuale"
Weenie Pooh Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 2 minutes ago, Pokojni Ruxin said: prokliže totalno nevezano od ovih robertsonovonih džudo zahvata? Prokliže istovremeno sa Robertsonovim džudo zahvatima. Čovek je u trku zavrnuo, loptu izbio u pravcu Lovrena i pokušao da je stigne, u čemu mu je Robertson zasmetao... a na sudiji je da proceni koliko. Kao što rekoh, nekima se i to sudilo - da nemate na klupi pasivno agresivnog Pepa nego npr. agresivno agresivnog Fergusona, dobili biste i tu penal, i na još sto mesta. Ja pokušavam da ti ilustrujem razliku između te situacije (podložne sudijskoj interpretaciji) i situacije u kojoj branič povuče/saplete napadača koji kreće u šut (nepodložno sudijskoj interpretaciji).
Pokojni Ruxin Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 Pogledaj ti još jednom taj snimak, pogledaj i robertsonova kolena, pa mi reci opet da je raša proklizao...
John Coltrane Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 Salah ovako nije padao u Romi Znam da se niko ko voli ManUTD ne sme drznuti da na ovom svetom topiku komentarise sudjenje, ali Salah je do savrsenstva doveo umetnost padanja u 16.
porucnik vasic Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 1 hour ago, 189- said: ruxine, ustedecu ti vreme i macovanje na sledecih osam stranica i odmah reci da je svaki penal nad salahom ili maneom cist dok je svaki moguci prekrsaj u sesnaestercu liverpoola nepostojeci. Саветујем и теби и покојном Рукси да спремите повећи букет за мај. Појединачно. Иначе како је лепо кад усташа у покушају не игра. И приучени центархалфови са мозгом су бољи за класу од те волине.
Mindaugas Žukauskas Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 Kakvo je vreme došlo, ako ti ne slome nogu u kaznenom, znači da si dajvovao. Teoretičari zavere na svakom ćošku jbt. Koliko ide ta priča da sudije forsiraju Liverpul, a ovi nisu osvojili ništa 30 godina.
189- Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
porucnik vasic Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Kakvo je vreme došlo, ako ti ne slome nogu u kaznenom, znači da si dajvovao. Teoretičari zavere na svakom ćošku jbt. Koliko ide ta priča da sudije forsiraju Liverpul, a ovi nisu osvojili ništa 30 godina. То напросто овај малиша се не разуме у фудбал па кука вазда као Калимеро.
Strahan Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 27 minutes ago, John Coltrane said: Salah ovako nije padao u Romi Znam da se niko ko voli ManUTD ne sme drznuti da na ovom svetom topiku komentarise sudjenje, ali Salah je do savrsenstva doveo umetnost padanja u 16. nemoj vise da mi kritikujes robena da je padavicar. ovaj iz liverpula je pobedio imace bar 2 penala protiv mojih u ls
Pokojni Ruxin Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 8 minutes ago, porucnik vasic said: То напросто овај малиша се не разуме у фудбал па кука вазда као Калимеро. e desi poručniče, jel bio penal nad rašoom prošli vikend?
Recommended Posts