Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Tebi je sve meko osim onog što dobijaju Pepovi stameni, kršni momci...

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

Nećete mi verovati, ali izgleda da je mo salah dobio 1 mek penal :ohmy:

McSalah :D

Posted
Nosite ga! Kao sto rekoh mudro, bacanje para i to kakvih para.
Da se ja pitam vratio bih ga sutra.

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Posted
Just now, number_9 said:

Da se ja pitam vratio bih ga sutra.

A jbg prijatelju, kad nisi Nº1 :sad:

Posted

Hoćeš reći da je xG ustvari prilično precizan indikator (ne)održivosti forme pred oba gola? [emoji3]

Ako hoćeš to tako da tumačiš. Ja bih pre rekao da je xG skraćenica za Captain "Hindsight" Obvious.
Posted

Realno...ogadio mi se Salah. Od izuzetno simpatičnog lika prošle sezone ove dobija penal kako padne u 16. Odvratno.

Posted
2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Tebi je sve meko osim onog što dobijaju Pepovi stameni, kršni momci...

Uozbilji se vini :lolol:

Nismo miljenici hipstera, nije dobar narativ za fudbalsku asocijaju da uzmemo titulu posle 30 godina...imamo bre ukupno 1 dosuđen ove sezone. I promašen kao što vrlo dobro znate.:dry:

Posted
Realno...ogadio mi se Salah. Od izuzetno simpatičnog lika prošle sezone ove dobija penal kako padne u 16. Odvratno.

Ni ovo vam nije bio penal? :lolol:
Posted

Pa ove sezone za WHU nije suđeno jedno deset ozbiljnijih penala, što nam govori da ime i dres koji se nosi ima itekako ulogu prilikom dosuđivanja.

Posted
Pa ove sezone za WHU nije suđeno jedno deset ozbiljnijih penala, što nam govori da ime i dres koji se nosi ima itekako ulogu prilikom dosuđivanja.

Pitam te je li ovo penal ili nije. Ne gledam west hem, ne zanima me kako se njima sudi. Konkretan slučaj, po tvojoj proceni.
Posted

Evo sad sam vratio unazad na EON-u.  Više nije nego jeste. Malčice ga povukao, sasvim dovoljno da ti imaš argument da jeste. Salah zaplivao kao da ga je kamion izbacio iz ravnoteže.  Bukvalno na svakoj utakmici u PL imaš duela i startova ozbiljnijih od ovog koji se ne sude. 

Posted

Pitam te je li ovo penal ili nije. Ne gledam west hem, ne zanima me kako se njima sudi. Konkretan slučaj, po tvojoj proceni.
Ma pusti, penal čist kao suza, lik mu se okačio o ruku.

To što se nad Salahom ove godine pravi više penala posledica je Kloparine retardirane ideje da mu najbrži napadač na svetu izigrava sidraša.
Posted

a jel ovo nije sličan penal kao onaj koji je robertson napravio nad rašom prošle nedelje? pitam za druga

o onom nismo neštu ni diskutovali, ovaj je jasno čist kao suza.

Posted

alonso i willian opet startuju. ni ne gleda mi se utakmica. dajte hiddinka

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...