Miljenko Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Izem ti utakmicu, gde ne mozes da se radujes kada bilo ko da gol (osim ako nisi stavio novac na golove).
renne Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Izem ti utakmicu, gde ne mozes da se radujes kada bilo ko da gol (osim ako nisi stavio novac na golove:evil:).[emoji99]+ tisuću
John Coltrane Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Lovren jos nije dosao do daha od onog pretrcavanja Sanea a vec mu je Kun uleteo u 16 i ubio Alisona.
Weenie Pooh Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Kad je Sane ovako zabio Kariusu, bilo je "što nije digao ruke". Evo sad Alison digao ruke, ali naravno džabe. Kun životinja.
MiddleClass Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Ja letos pričao da sentimentalac neće menjati finalista LŠ, a neki me ubeđivali da nisu dosta dva nova vezna, nego treba još 80 miliona dati za Fekira. Jebiga :( Da, sjecam se... tu sam se slozio sa tobom.
MiddleClass Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Just now, Weenie Pooh said: Kad je Sane ovako zabio Kariusu, bilo je "što nije digao ruke". Evo sad Alison digao ruke, ali naravno džabe. Kun životinja. Ovo je neodbranjivo. Dosadno prvo poluvrijeme.... ko da Junajted igra.
kipo Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Dosadno prvo poluvrijeme.... ko da Murinjo igra. +1
Pokojni Ruxin Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 (edited) nego da li je ovo stounsarino najbolja defanzivna reakcija koju ste videli u životu? discuss Edited January 3, 2019 by Pokojni Ruxin
MiddleClass Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Just now, J.R. Cash said: Mane masio 0.6 xG sansu, Kun zavukao 0.2. Ne svidja mi se ako xG ne uzima u obzir koji igrac je u sansi. Aguero je igracina za Manea i zabio bi iz obje situacije.
Mercuzzio Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Kakva dosada od utakmice... kao da gledam duel 2 Murinjova timaSent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 8 minutes ago, Pokojni Ruxin said: nego da li je ovo stounsarino najbolja defanzivna reakcija koju ste videli u životu? discuss Top pedeset u ligi svakako. Nenormalno je brzo uspeo da popravi svoju glupost, pa je još provukao Salahu kroz noge. Zamalo i asistenciju da zabeleži posle kad je izbacio Salaha u kontri, ali Kompany sve pokvario startom za žuti. Bez zezanja i džinksovanja, miriše na prvi poraz. Klopp je sve postavio tako da zatvori Sitijevu sredinu, uspeo u tome, stvorio jednu i po šansu iz kontre, ali kurton. Sad ne znam koliko može da promeni u poluvremenu - očekujem da nastavi u istom stilu i nada se još kojoj kontri sve dok ne primi drugi, onda ubaci Šakiru ali taman na vreme da primi i treći. Nisam siguran koliko je City sposoban da izvede arsenalovski preokret i samom sebi da tri komada.
Recommended Posts