Weenie Pooh Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Koji crni derbi kad su iz dva različita grada Nije čak ni derbi severozapada, to je LFC-MUFC, znači obična bezvezna utakmica. Sad realno ne znam ni da li da gledam.
Pokojni Ruxin Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Ako hoćeš da naučiš nešto o fudbalu gledaj. Ako tražiš neizvenost skini homecoming pa cepaj tamo od 9.
Weenie Pooh Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Ne znam šta ti je to Homecoming, ček da pogledam... Amazon, psihotriler, Džulija Roberts, Bobi Kanavale, based on a podcast Zajebi. Odakle vam Kompany u startnoj, nisam znao da on još počinje utakmice?
Pokojni Ruxin Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Nisam znao to za podcast, ali oke je A đe znam za kompanija, imamo roster od 16 igrača i 12 povreda....
Weenie Pooh Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Kakve povrede kad Laporte igra levo, Danilo desno, a Walker na klupi? Ali najvažnija metrika: brojevi igrača. Liverpul ima čak sedmoricu od #1 do #11, imao bi devetoricu da igra Fabinho i da Karius nije odneo keca u Tursku. Kod Pepa skromna petorica, znači biće dva razlike za LFC.
ArleKino Posted January 3, 2019 Author Posted January 3, 2019 28 minutes ago, Pokojni Ruxin said: lol, ja sam mislio da su oni domaćini pošto ih odučišmo od fudbala u prošloj ligaškoj. Džaba odučavanje kad ste dali penal u 87.minuti Alžircu koji se ne zove Zidane i koji bez mame ne smije ni na potpis ugovora.
Pokojni Ruxin Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 (edited) 14 minutes ago, Weenie Pooh said: Ali najvažnija metrika: brojevi igrača. Liverpul ima čak sedmoricu od #1 do #11, imao bi devetoricu da igra Fabinho i da Karius nije odneo keca u Tursku. edit - stvarno je bio red da klopara integriše makar jednu od svojih veznih nerezervi protiv nas, nije pošteno Edited January 3, 2019 by Pokojni Ruxin
Weenie Pooh Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 (edited) 6 minutes ago, Pokojni Ruxin said: Što se mrštiš? #3 Fabinho bi zamenio #14 Hendersona i podigao broj normalnih brojeva za 0.125% Kod vas bi sa klupe eventualno mogao da uskoči samo #2 Walker ali umesto #3 Danila, to ništa ne menja. Dobro, evo, #8 Gundogan umesto #25 Fernandinja. Opet biste bili na -2 ili -3. Edited January 3, 2019 by Weenie Pooh
Weenie Pooh Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Evo malo opuštajuće muzike da Ruksinu spustimo pritisak. (Samo prvih 30 sekundi su relevantni.)
kipo Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Šta kaže xg? PS Ozbiljno pitam iako djeluje kao sarkazam
Weenie Pooh Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Pa ne bude xG unapred, xG nam javlja tek posle utakmice koliko je golova trebalo da očekujemo.
Pokojni Ruxin Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 xG se ne koristi tako, koga interesuje više nek stavi vinija na IL i obiđe moj topic
John Coltrane Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 (edited) Mogao si promeniti jos nesto sem nicka. Edited January 3, 2019 by John Coltrane
Recommended Posts