Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Koji crni derbi kad su iz dva različita grada :fantom: 

Nije čak ni derbi severozapada, to je LFC-MUFC, znači obična bezvezna utakmica. Sad realno ne znam ni da li da gledam.

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ako hoćeš da naučiš nešto o fudbalu gledaj. Ako tražiš neizvenost skini homecoming pa cepaj tamo od 9. :fantom:

fXmV3Fn.png

Posted

Ne znam šta ti je to Homecoming, ček da pogledam... Amazon, psihotriler, Džulija Roberts, Bobi Kanavale, based on a podcast :lol: Zajebi. 

Odakle vam Kompany u startnoj, nisam znao da on još počinje utakmice?

Posted

Nisam znao to za podcast, ali oke je :lolol:

A đe znam za kompanija, imamo roster od 16 igrača i 12 povreda....

Posted

Kakve povrede kad Laporte igra levo, Danilo desno, a Walker na klupi?

Ali najvažnija metrika: brojevi igrača. Liverpul ima čak sedmoricu od #1 do #11, imao bi devetoricu da igra Fabinho i da Karius nije odneo keca u Tursku.

Kod Pepa skromna petorica, znači biće dva razlike za LFC.

Posted
28 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

lol, ja sam mislio da su oni domaćini pošto ih odučišmo od fudbala u prošloj ligaškoj.

Džaba odučavanje kad ste dali penal u 87.minuti Alžircu koji se ne zove Zidane i koji bez mame ne smije ni na potpis ugovora.

Posted (edited)
14 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ali najvažnija metrika: brojevi igrača. Liverpul ima čak sedmoricu od #1 do #11, imao bi devetoricu da igra Fabinho i da Karius nije odneo keca u Tursku.

:mad:

edit - stvarno je bio red da klopara integriše makar jednu od svojih veznih nerezervi protiv nas, nije pošteno

Edited by Pokojni Ruxin
Posted (edited)
6 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

:mad:

Što se mrštiš? #3 Fabinho bi zamenio #14 Hendersona i podigao broj normalnih brojeva za 0.125%

Kod vas bi sa klupe eventualno mogao da uskoči samo #2 Walker ali umesto #3 Danila, to ništa ne menja. Dobro, evo, #8 Gundogan umesto #25 Fernandinja. Opet biste bili na -2 ili -3.

Edited by Weenie Pooh
Posted

Evo malo opuštajuće muzike da Ruksinu spustimo pritisak. (Samo prvih 30 sekundi su relevantni.)

Posted

Šta kaže xg?

PS Ozbiljno pitam iako djeluje kao sarkazam

Posted

Pa ne bude xG unapred, xG nam javlja tek posle utakmice koliko je golova trebalo da očekujemo. 

Posted

xG se ne koristi tako, koga interesuje više nek stavi vinija na IL i obiđe moj topic ;)

Posted (edited)

Mogao si promeniti jos nesto sem nicka. 

Edited by John Coltrane
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...