Weenie Pooh Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Čudo nam nisi preneo trač u celini - kupuje se Fekir jer su Mane i Salah najavili odlazak. Daily Fail Express je valjda prvi plasirao tu superpouzdanu informaciju.
porucnik vasic Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 15 minutes ago, Weenie Pooh said: Čudo nam nisi preneo trač u celini - kupuje se Fekir jer su Mane i Salah najavili odlazak. Daily Fail Express je valjda prvi plasirao tu superpouzdanu informaciju.
Weenie Pooh Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Ne brini, dobri moj poručniče, srećom je i Fekir od nas pravovernih. Održaćemo nekako kvotu, šućur Alahu.
Giggsy Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 (edited) 20LEGEND 11 golova otkako je stigo. Nabicemo i muceni NUFC ni krvi i duzni Edited January 2, 2019 by Giggsy
John Coltrane Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 A samo pre par kola....Sent from my iPhone using Tapatalk
copkillah Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 6 hours ago, Weenie Pooh said: Čudo nam nisi preneo trač u celini - kupuje se Fekir jer su Mane i Salah najavili odlazak. Daily Fail Express je valjda prvi plasirao tu superpouzdanu informaciju. Nije od njih informacija!
ArleKino Posted January 2, 2019 Author Posted January 2, 2019 Chelsea potpisao Pulisica, ostaje na posudbi u Borussiji do kraja sezone. 57.6 miliona funti.
Weenie Pooh Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 21 minutes ago, ArleKino said: Prasline, u ćošak od sramote. Nisam imao pojma da iko naplaćuje deci izlazak na teren, ali posebno mi suludo zvuči cena od 700 funti. Pojedinačna karta oko 70, ali ako hoćeš da ti mali pipne fudbalera u tunelu i dobije autogram, e onda je deset puta više Plus PDV, naravno, nećemo valjda da ti to uračunamo u cenu...
cvrlle Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 19 minutes ago, ArleKino said: Chelsea potpisao Pulisica, ostaje na posudbi u Borussiji do kraja sezone. 57.6 miliona funti. uh... zao mi je sto moram ovo reci ali mislim da je vraski dobar posao za sve tri strane. ako azar prezivi napade reala on i kristijan mogu da budu sledece sezone jako zajebani po protivnicke odbrane. nekako mi se bas uklapaju...
copkillah Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Uklopiće se kao Torres i Suarez.
cvrlle Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Uklopiće se kao Torres i Suarez. bilo bi lepo
ArleKino Posted January 2, 2019 Author Posted January 2, 2019 1 hour ago, Weenie Pooh said: Uklopiće se kao Torres i Suarez. Ruku na srce, posljednji okršaj Suareza i Torresa u PL-u je bolje da ne prizivaš u ovakvoj sezoni, posebno ne nakon 5-1 protiv Arsenala.
Прслин Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 2 hours ago, ArleKino said: Prasline, u ćošak od sramote. Има се, може се.
Recommended Posts