Jeremija Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 3 minutes ago, Majo said: Emery i klasicno zaletanje glavom u zid, kad su jace ekipe u pitanju, krene dobro, osili se i dobije po picci. To mu se vec desavalo sa Valensijom, Seviljom, pa i sa PSG-om. Fali mu malo pametnog kukavicluka da bude top trener. +1, karakter je čoveku, izgleda, stvarno sudbina.
Baldrick S. Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 (edited) U stvari kad se pogleda iz ugla komentara Arsenal nadigrao, narocito u odbrani Liverpul ali su sudije podpomognute americkim masonima zaustavili Arsenal. I onih 2 suta Arsenala u okvir gola su u stvari bili golovi ali ih je sudija nepravedno ponistio. Edited December 29, 2018 by Zlurad
Weenie Pooh Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Stvarno su posle utakmice dali Robertsonu MOTM award Jebem ti BT Sports. Nije mi išao ton, ali Van Dajk i Robertson su bili intervjuisani a reporter dao nagradu Škotu. Možda ga je pomešao sa Firminom?
ArleKino Posted December 29, 2018 Author Posted December 29, 2018 Čestitke Weenieju na tituli. Arsenal grozan, užasan u napadu, ali zato prepoznatljiv u odbrani. Grozno.
renne Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 40 minutes ago, Majo said: 17 3 0 48:8 svaka cast +1 totalno ludilo od ekipe i dominacije realno nestvarno
Lancia Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 10 minutes ago, renne said: +1 totalno ludilo od ekipe i dominacije realno nestvarno Malo cu da trujem, realno Junajted je ladno mogao da bude u ovakvoj superiornoj poziciji, samo da je izabrao Pepa ili Klopa. Niko ne moze da me ubedi da to nisu mogli da urade. Ostaje treca karta na stolu - Zidan. Ako i to propuste, mogu da se slikaju na duzi period.
čekmeže Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 1 hour ago, renne said: +1 I oni tu prvu titulu da uzmu A da.smo najebali na forumu posle toga, najebali smo
copkillah Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Stvarno nisam očekivao da Arle pogodi rezultat Pobeda apsolutno zaslužena, prvi penal čist k'o suza, drugi smešan, ali nije da se takvih nismo nagledali od '92. Mislim da je mogao na kraju da svira i jedan za Arsenal, ali to apsolutno ništa ne bi promenilo. Kod gola Arsenala, mislim da je Alison mogao malčice bolje da reaguje, lopta jeste bila dobra i sve, ali ako primiš gol iz peterca, nekako mislim da si mogao nešto bolje da uradiš. Biće ludnica u četvrtak.
Recommended Posts