Lancia Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 1 minute ago, Jean-Luc Picard said: Viljareal je tamo u zoni ispadanja. Sumnjam da će se sada odricati bitnih igrača. Viljareal ima ekipu za medju prvih pet, sta se sa njima desava, to je misterija.
ArleKino Posted December 28, 2018 Author Posted December 28, 2018 13 minutes ago, Majo said: Banega nije los fudbaler, ali brate 26 miliona za tipa koji zna itekako da igra fudbal sa 22 godine - nije za poredjenje. Jedino ako je Arsenal gospocki klub, pa nece da placa klauzulu. Ti kao da ne znaš kako mi tretiramo klauzule.
Azdaja Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Ne znam za pobru Arlekina ali ovde je jutro a ja samo čekam da počne derbi. Za ljubitelje sekte imate izdvojen deo iz Riseeove biografije kad je Belami hteo da mu slomi kolena, golf palicom. :))))
ArleKino Posted December 29, 2018 Author Posted December 29, 2018 8 hours ago, porucnik vasic said: Арле, спремаш ли цвеће? Hrizanteme. Ubićete nas. 3 hours ago, Azdaja said: Ne znam za pobru Arlekina ali ovde je jutro a ja samo čekam da počne derbi. I ovdje je jutro, a ja samo čekam da derbi završi. Nema Bellerina pa će na Manea ići ili čovjek bez snage (Lichtsteiner) ili čovjek bez mozga (Maitland-Niles). U sredini odbrane hrđavi Koscielny ili hrđavi Mustafi uz Sokratisa. 0 CS-ova na strani u ligi. Obje desetke su u autu (nema Mesuta, nema Henrikha) pa će glavni kreator biti lik koji gleda kako bi otišao. That worked well prošle sezone sa Alexisom i Oxom na Anfieldu kad je Liverpoolov Leno imao 0 šuteva, a Ox na kraju utakmice doslovno shvatio mijenjanje dresova.
Прслин Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 (edited) Срећа да се прави дерби овог кола игра сутра јер бисте својим спиновањем небитни дуел Ливерпула и Арсенала учинили наизглед битнијим од очигледно веће, значајније и по свим параметрима интересантније утакмице - дуела Вест Хема и Брнлија. Ево у булетима питања на која ћемо у том правом дербију половине првенства добити одговоре: - Да ли ће Вест Хем имати довољно здравих играча да именује предвиђени број замена? Прошле недеље смо стали на шест. - Да ли ће ико да схвати да је другс најгора одбрана у лиги постала таква након што је Поупа и Хитона замении Џо Факинг Харт? Ико осим нас за које је бранио, да будем прецизнији. - Колико ће дуго још моћи да се крије да је Фелипе Андерсон бољи играч од Салаха? - Да ли ће Најскупљи бити у стартној постави први пут у последњих годину дана? Edited December 29, 2018 by Прслин
Baldrick S. Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Sokratis danas pokusava da slomi nesto Salahu. Mark my words.
Jean-Luc Picard Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 57 minutes ago, Прслин said: Срећа да се прави дерби овог кола игра сутра јер бисте својим спиновањем небитни дуел Ливерпула и Арсенала учинили наизглед битнијим од очигледно веће, значајније и по свим параметрима интересантније утакмице - дуела Вест Хема и Брнлија. Ево у булетима питања на која ћемо у том правом дербију половине првенства добити одговоре: - Да ли ће Вест Хем имати довољно здравих играча да именује предвиђени број замена? Прошле недеље смо стали на шест. - Да ли ће ико да схвати да је другс најгора одбрана у лиги постала таква након што је Поупа и Хитона замении Џо Факинг Харт? Ико осим нас за које је бранио, да будем прецизнији. - Колико ће дуго још моћи да се крије да је Фелипе Андерсон бољи играч од Салаха? - Да ли ће Најскупљи бити у стартној постави први пут у последњих годину дана? Izostavio si.... -Šta mlađahni Declan Rice sve treba da uradi da bi dildo brothers shvatili kako produženje ugovora mora da dobije koliko još juče-
Jean-Luc Picard Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Ooops pardon...izgleda da je ipak dobio ekstenziju do 2024. Sinoć negde su potpisali. Što se mene tiče ovaj prestojeći prelazni rok je već savršen.
Lancia Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 2 hours ago, ArleKino said: Hrizanteme. Ubićete nas. Koja si cmoljka 3:1 za Arsenal.
Weenie Pooh Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 +1 1 hour ago, Прслин said: Колико ће дуго још моћи да се крије да је Фелипе Андерсон бољи играч од Салаха?
Azdaja Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Arle pobro, stani, kad krene Genduzi da pleše, a Toreira da grize, Dzakson ukliza Gnjilanima izbaci ih iz igre, Grk podeli par laktova, samo još Vini Dzons I dobri smo.
ArleKino Posted December 29, 2018 Author Posted December 29, 2018 BHA-Everton 1-3 Fulham-Huddersfield 1-0 Leicester-Cardiff 2-1 Tottenham-Wolves 3-1 Watford-Newcastle 2-1 Liverpool-Arsenal 5-1
Recommended Posts