Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ne bih se ja Pickfordu smijao, čovjek ima urođenu manu koja ga ometa da bude vrhunski golman. Rođen je kao Englez.

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
15 minutes ago, ArleKino said:

Ne bih se ja Pickfordu smijao, čovjek ima urođenu manu koja ga ometa da bude fudbaler. Rođen je kao Englez.

Ovako je preciznije...

Posted
2 hours ago, MiddleClass said:

I hvala Hrvatskoj na tome!

Tako da malo vise postovanja prema Englezima molicu lepo. Cetvrti. Na svetu. Sa sve Pikfordom.

Posted
15 hours ago, copkillah said:

Bivši golman koji brani svaku utakmicu i koji ima 24 godine i koji ni na kakav način ne pokazuje da ga fudbal više ne zanima? Saberi se vasiću :)

Он је требао да буде дугогодишње решење на тој позицији у Ливерпулу. Тешко да ће да се врати чак и у Немачку да брани, на тај потенцијал сам мислио.

Posted
5 hours ago, porucnik vasic said:

Он је требао да буде дугогодишње решење на тој позицији у Ливерпулу. Тешко да ће да се врати чак и у Немачку да брани, на тај потенцијал сам мислио.

To što neće na kraju biti dugogodišnje rešenje u jednom od najvećih klubova na svetu, to ne znači da je bivši fudbaler. Da li će ostati u Turskoj ili ide negde drugde, videćemo, kontam da će proći sasvim okej.

Posted

Ma vrnuće se u neki WBA kad se promoviše  il' sl. Hadersfild. Sasvim ok djeluje na ovim hajlajtsima*

Posted

Jeremija doživeo Unknown pleasures kada je pročitao ovu vest.

Posted

Drugi dan lažnog Božića dočekajte u društvu najboljije fuzbalske lige na svijet. :heart:

Posted

Za 2k godina će se pominjati kako je Junajted odvalio Hadersfild sa7 komada i tako je započela nova era, ili kako ih je Hadersfild odučio od fudbala i zatrlo im se sjeme.

Posted
2 hours ago, renne said:

Srećan nam boxing day

Tačno sam to pomislio jutros kad su me najurili sa posla. Zar na ovaj najsvetiji dan svih premijerligoljubitelja?

Kako da očajavam i lovim po bušnim džepovima sitniš koji mi je zapao u postavu danas, kad se igra devet utakmica? Devet!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...