ArleKino Posted December 24, 2018 Author Posted December 24, 2018 Ne bih se ja Pickfordu smijao, čovjek ima urođenu manu koja ga ometa da bude vrhunski golman. Rođen je kao Englez.
MiddleClass Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 15 minutes ago, ArleKino said: Ne bih se ja Pickfordu smijao, čovjek ima urođenu manu koja ga ometa da bude fudbaler. Rođen je kao Englez. Ovako je preciznije...
189- Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-6140863/I-wont-blunder-like-Alisson-Pickford-vows-not-risks-like-Liverpool-goalkeeper.html
Meazza Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 2 hours ago, MiddleClass said: I hvala Hrvatskoj na tome! Tako da malo vise postovanja prema Englezima molicu lepo. Cetvrti. Na svetu. Sa sve Pikfordom.
porucnik vasic Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 15 hours ago, copkillah said: Bivši golman koji brani svaku utakmicu i koji ima 24 godine i koji ni na kakav način ne pokazuje da ga fudbal više ne zanima? Saberi se vasiću Он је требао да буде дугогодишње решење на тој позицији у Ливерпулу. Тешко да ће да се врати чак и у Немачку да брани, на тај потенцијал сам мислио.
copkillah Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 5 hours ago, porucnik vasic said: Он је требао да буде дугогодишње решење на тој позицији у Ливерпулу. Тешко да ће да се врати чак и у Немачку да брани, на тај потенцијал сам мислио. To što neće na kraju biti dugogodišnje rešenje u jednom od najvećih klubova na svetu, to ne znači da je bivši fudbaler. Da li će ostati u Turskoj ili ide negde drugde, videćemo, kontam da će proći sasvim okej.
kipo Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Ma vrnuće se u neki WBA kad se promoviše il' sl. Hadersfild. Sasvim ok djeluje na ovim hajlajtsima*
Mindaugas Žukauskas Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 Jeremija doživeo Unknown pleasures kada je pročitao ovu vest.
ArleKino Posted December 26, 2018 Author Posted December 26, 2018 Drugi dan lažnog Božića dočekajte u društvu najboljije fuzbalske lige na svijet.
kipo Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 Za 2k godina će se pominjati kako je Junajted odvalio Hadersfild sa7 komada i tako je započela nova era, ili kako ih je Hadersfild odučio od fudbala i zatrlo im se sjeme.
Weenie Pooh Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 2 hours ago, renne said: Srećan nam boxing day Tačno sam to pomislio jutros kad su me najurili sa posla. Zar na ovaj najsvetiji dan svih premijerligoljubitelja? Kako da očajavam i lovim po bušnim džepovima sitniš koji mi je zapao u postavu danas, kad se igra devet utakmica? Devet!
Recommended Posts