Weenie Pooh Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 23 minutes ago, čekmeže said: Ko pobedi Siti ima pravo na pesmu. Ako je dobra 👉🏻 🤛🏿
ArleKino Posted December 23, 2018 Author Posted December 23, 2018 Nego, pitanje za skauzere od kojeg već čujem kako Weenie pravi rolajz koji rezultira frakturom lobanje: kad je zadnji put Liverpool bio prvi na tabeli tako da i sa porazom u narednom kolu ne bi pao sa prvog mjesta (i.e. 4 ili više bodova prednosti, 3 boda više i puno bolja gol-razlika)?
radisa Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Gledam sad na Guardianu text o ManC-CP, i statistika na kraju kaže da je CP imao dva šuta u okvir... Jesu oni nenormalni, ili ja nešto ne kontam? Dali su 3 gola, nijedan nije autogol...Kako?
Weenie Pooh Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 11 minutes ago, radisa said: Gledam sad na Guardianu text o ManC-CP, i statistika na kraju kaže da je CP imao dva šuta u okvir... Jesu oni nenormalni, ili ja nešto ne kontam? Dali su 3 gola, nijedan nije autogol...Kako? A i ti pitaš svašta, statistika je egzaktna nauka, don't trust your lying eyes. Verovatno su reverse engineered šuteve u okvir iz xG pa im tako izađe (Ili eventualno ne računaju Lukin penal.) 54 minutes ago, ArleKino said: Nego, pitanje za skauzere od kojeg već čujem kako Weenie pravi rolajz koji rezultira frakturom lobanje: kad je zadnji put Liverpool bio prvi na tabeli tako da i sa porazom u narednom kolu ne bi pao sa prvog mjesta (i.e. 4 ili više bodova prednosti, 3 boda više i puno bolja gol-razlika)? + Sigurno tamo negde 1953.
radisa Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 59 minutes ago, ArleKino said: Nego, pitanje za skauzere od kojeg već čujem kako Weenie pravi rolajz koji rezultira frakturom lobanje: kad je zadnji put Liverpool bio prvi na tabeli tako da i sa porazom u narednom kolu ne bi pao sa prvog mjesta (i.e. 4 ili više bodova prednosti, 3 boda više i puno bolja gol-razlika)? U eri Owena i Ulijea, recimo?
Mindaugas Žukauskas Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 5 hours ago, Malvo said: Ne ume bas da se izrazava, ne daje pretenciozne izjave, ali se zato ogradjuje u svemu sto kaze, kaobajagi prati sve, a ne prati nista dovoljno dobro da bi prosecnom gledaocu sportskog kanala (kladioci izuzeti) bilo drago sto ima priliku da ga slusa i nesto cuje. Jednom recju Masina™ koja je dogurala do urednickog mesta. Ovo za Novakovica kao ubedljivo najboljeg sportskog novinara u Srbiji je posebno glupo. Alal vera, samo nek on ostane najbolji u zemlji, a da pri tom ne komentariše ništa, sem eventualno utakmica 3. kola FA kupa. To on šatro i voli, za njega je moderan fudbal banana, ne znam da li mu hipsteraj više curi kroz bradu ili kroz nonsense koje izjavljuje. Na njegove anegdote i gluposti najčešće se lože Junajtedovci ili wannabe engleski navijačići koji sanjaju o pabovima, tučama i celoj toj kulturi.
copkillah Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 22 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Verovatno nisam tolika gramatička picajzla da bi mi takvi detalji zasmetali. On često ubacuje i pojmove kao što je "fentezi", i svestan je verovatno da to nije potpuno u duhu srpskog jezika, ali jednostavno se prilagođava grupi ljudi koji su najverniji gledaoci, i govori njihovim jezikom. Mnogo mi je bitnije da je komentator zainteresovan za ono što prenosi i da ne daje pretenciozne izjave, kao npr. Novaković i Lončarević koji sve znaju šta treba da se uradi na terenu, a bili oslobođeni fizičkog u osnovnoj. Recimo da igra fudbal bolje od bilo koga na ovom forumu
Weenie Pooh Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Kako ono beše, Engleska rešila problem golmana za sledećih 10 godina?
levi Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 kakva dva kolvna :d mislim da mu niko ne bi zamerio da ih obojicu zemeni pre poluvremena
Jeremija Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Dobro kaže Viško, "neubedljiv" Andre Gomeš, čudo jedno kako su u jednom trenutko skoro svi veći timovi bili zainteresovani...
Recommended Posts