John Coltrane Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 To je to, ludilo, ole ole ole ole Ole Ole, nakantavanje 5:0, izbacujemo PSG, uzinamo titulu, šampionska atmosfera!!!! Weenie, viče “jesam vam rekao?!” Sent from my iPhone using Tapatalk
James Marshall Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Trebalo je i Pogbu zajedno sa portugalskim dripcem o istom trošku pedalirati
Weenie Pooh Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 9 minutes ago, John Coltrane said: Weenie viče “jesam vam rekao "... da Woodward zna šta radi?!"
kipo Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Trebalo je i Pogbu zajedno sa portugalskim dripcem o istom trošku pedaliratiPogba ima klasu ako ga se obuzda, iako bi klub trebao i njega napedaliti. Mene Lingard više nervira. Upropašten izgledan napad i faul na ivici 16 učinak mu zasad :( Samo da se dobije nekako večeras.
James Marshall Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 (edited) 5 minutes ago, kipo said: 19 minutes ago, James Marshall said: Trebalo je i Pogbu zajedno sa portugalskim dripcem o istom trošku pedalirati Pogba ima klasu ako ga se obuzda, iako bi klub trebao i njega napedaliti. Mene Lingard više nervira. Upropašten izgledan napad i faul na ivici 16 učinak mu zasad :( Samo da se dobije nekako večeras. Ne znam da li njegov stav može više da se popravi, ima 26 a ponaša se kao klinac. Ovo sad je bila paradigma onog što ne valja kod njega - ekipa poveže pet dobrih, brzih pasova, djeluje super, raja se podigne, i onda to njega povuče da odigra klinački, iz prve, uskurac. Ili ga jednostavno zaboli za posljedice (umjesto brze kontre proda loptu ispred sopstvenog šesnaesterca). Jednostavno za vođu i najplaćenijeg igrača ekipe, suviše ga boli paja. FM rječnikom rečeno, slaba druga kolona. Da u ekipi ima jednog Roja Kina koji bi mu nalupao par šamara zbog ovakve gluposti, imao bih više nade da se može vratiti na pravi put. Ovako, ne znam da li se može kičma ekipe praviti na njemu. Nepouzdan mi je isuviše. Edited December 22, 2018 by James Marshall
Weenie Pooh Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Trebaće vremena Oletu™ da prevaspita ove veznjake, džabe mu utrčavaju sa krila Lingard i Martial pet puta po minutu kad ih niko ni ne gleda od ovih sa loptom.
kipo Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Ne poznam fm terminologiju, ali slazem se generalno. Problem je ko ce i koliko para dati za njega, izglednije mi je da ce ga Vudvord zadrzati a novi trener mu pokusati naci poziciju/ smisao. Ja bih ga se rijesio samo zbog sve frke oko njega. Neozbiljno.
John Coltrane Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Kakav pas Pogbe!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
James Marshall Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 A i kako je samo preskočio loptu kod prvog gola
John Coltrane Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 @James Pa ni u Juveu nije bio manje u fazonu filmske zvezde pa je igrao kao zmaj. Sent from my iPhone using Tapatalk
James Marshall Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Just now, John Coltrane said: @James Pa ni u Juveu nije bio manje u fazonu filmske zvezde pa je igrao kao zmaj. Sent from my iPhone using Tapatalk Jes ali ko mu je čuvao leđa u Juveu a ko ovdje Da mu je onaj što nije u pedeset štopera PL sad u zadnjoj liniji, pa da se njegovo lelemudanje može istrpiti, u ovakvom Junajtedu nema lufta za previše neobaveznih umjetnika
John Coltrane Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Jes ali ko mu je čuvao leđa u Juveu a ko ovdje Da mu je onaj što nije u pedeset štopera PL sad u zadnjoj liniji, pa da se njegovo lelemudanje može istrpiti, u ovakvom Junajtedu nema lufta za previše neobaveznih umjetnika Pa kad Vudvard nije dao 100milki za 2 stopera Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts