kipo Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Brnli 2x u 10 min ozbiljno oštećen u situacijama koje prethode prilici
Mindaugas Žukauskas Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 3 hours ago, Weenie Pooh said: Kako možeš da svariš Nebojšu "sa levom nogom" Viškovića, nije mi jasno. Nepresušna riznica loše pravedenih frazetina ("Aleksis daje golove na regularnim bazama") i apsurdnih transfer glasina prepisanih sa goal.com. Verovatno nisam tolika gramatička picajzla da bi mi takvi detalji zasmetali. On često ubacuje i pojmove kao što je "fentezi", i svestan je verovatno da to nije potpuno u duhu srpskog jezika, ali jednostavno se prilagođava grupi ljudi koji su najverniji gledaoci, i govori njihovim jezikom. Mnogo mi je bitnije da je komentator zainteresovan za ono što prenosi i da ne daje pretenciozne izjave, kao npr. Novaković i Lončarević koji sve znaju šta treba da se uradi na terenu, a bili oslobođeni fizičkog u osnovnoj.
189- Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 (edited) cestitke liverpoolu na tituli. Edited December 22, 2018 by 189-
Miljenko Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 (edited) Op, okrece Palas. Stvarno bi bila fora da Liverpul uzme sa ovom metiljavom igrom. Edited December 22, 2018 by Miljenko
Giggsy Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 1 minute ago, Miljenko said: Op, okrece Palas. Stvarno bi bila fora da Liverpul uzme sa ovom metiljavom igrom. Jbg, metiljavom igrom primaju gol na svakoj osmoj utakmici... Lepo rekosmo, a neki mislili jinx, ako sad ne uzmu nece jos tries godina
Pantelija jr Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Karma 1/1, gljibavi walker prvo čupa za dres Zahu, pa kad mu ovaj i pored toga pobjegne, sapliće ga, a sisetina od sudije i ne pomišlja da mu da žuti... ok, sisa ne da arapskim plaćenicima karton, ali im zato Townsend daje mega-golčinu
Jeremija Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Jbmti, kakav dan, stavio banker na Praslinovce, a sad i Siti gubi...
Lancia Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 sad tek vidim kako je dobro plasiran Watford.
Recommended Posts