Weenie Pooh Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Liverpul 2008-09 i Liverpul 2013-14 naravno. Taman je prošlo još pet godina, sve u ciklusima kao kod Stivena Kinga.
porucnik vasic Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 А како Покојни и ти кажете, игра никад гора.
Weenie Pooh Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 (edited) 5 minutes ago, porucnik vasic said: А како Покојни и ти кажете, игра никад гора. Mi i xG, u dobrom sam društvu. Ali živnula je igra malo u poslednjih mesec dana, mashallah. Više se grize i brže kreće lopta, manje se mrljavi u zadnjoj liniji i manje bunare pravoverni trkači. Edited December 21, 2018 by Weenie Pooh
kipo Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 10 hours ago, Weenie Pooh said: Meni je dobar taj monoton, ne treba mi neka kreštava budala za mikrofonom Ovaj je nekad radio prenose engleskih kupova na sk. Jednom se sreli Blajt Spartans i Aston Vila u FA kupu - a ovaj inače navijač tih spartansa. Ludilo
čekmeže Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 11 hours ago, copkillah said: Dva puta. Treći put Bog pomaže.
Weenie Pooh Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Dobro, za svakog Mustafu i "Dijamanta" imaš po desetak raznih Stojanovića i "Portugal vodi, eej! Vodi Portugal!" Meni ta vrsta animiranja publike stvarno ne leži, uvek bi radije slušao nekog pijanog Gojka nego te ložane, bilo da su iskreni ili ne.
MiddleClass Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Gojko je doktor, profesor i vrhunski kladionacar!
Weenie Pooh Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 (edited) +1 Nekad doduše ima problema da razlikuje živu akciju od usporenog snimka, ali whom amongst us... Ne pamtim da se stvarno uzbudio tokom prenosa osim u slučaju "NEMANJAAA! NEMANJA, SEDI DOLE!" Edited December 22, 2018 by Weenie Pooh
Aleksandar88 Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Mislim da je bio Bolton, a ne Aston Vila. I ja sam ih gotivio zbog football managera, pa sam gledao tu utakmicu. Povremeno pustim i radio prenos njihovih utakmica da mi ide u pozadini na računaru.
Mindaugas Žukauskas Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Da se razumemo, ne volim ni ja paljevine poput Acoa i sličnih, samo mislim da ne treba ići ni u skroz kontra smeru, treba naći neku zlatnu sredinu. Trenutno su mi najjači komentatori Viško, Plavša i Radojević. Gojko ima gotivan glas i stara je kuka, jedini problem je što mu je utakmica koju prenosi u drugom planu, jer očigledno je da paralelno radi još par stvari (naginje, kladi se, štatijaznam).
Weenie Pooh Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Kako možeš da svariš Nebojšu "sa levom nogom" Viškovića, nije mi jasno. Nepresušna riznica loše pravedenih frazetina ("Aleksis daje golove na regularnim bazama") i apsurdnih transfer glasina prepisanih sa goal.com.
Meazza Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 1 hour ago, Weenie Pooh said: Meni ta vrsta animiranja publike stvarno ne leži, uvek bi radije slušao nekog pijanog Gojka nego te ložane, bilo da su iskreni ili ne. + zilion
čekmeže Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 12 minutes ago, Weenie Pooh said: Kako možeš da svariš Nebojšu "sa levom nogom" Viškovića, nije mi jasno. Nepresušna riznica loše pravedenih frazetina ("Aleksis daje golove na regularnim bazama") i apsurdnih transfer glasina prepisanih sa goal.com. Suština, profesionalni voditelj je nepismen.
John Coltrane Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Da se razumemo, ne volim ni ja paljevine poput Acoa i sličnih, samo mislim da ne treba ići ni u skroz kontra smeru, treba naći neku zlatnu sredinu. Trenutno su mi najjači komentatori Viško, Plavša i Radojević. Gojko ima gotivan glas i stara je kuka, jedini problem je što mu je utakmica koju prenosi u drugom planu, jer očigledno je da paralelno radi još par stvari (naginje, kladi se, štatijaznam). WTMIL Malopre videh nekog strucnjaka™ sa Viskovicem u studiju i daje analizu pred mec Siti-Palas, a da nema pojma ni ko igra u navali Palasa "ne znam ko igra sa Zahom u napadu".
Hobbit slayer Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 WTMIL Malopre videh nekog strucnjaka[emoji769] sa Viskovicem u studiju i daje analizu pred mec Siti-Palas, a da nema pojma ni ko igra u navali Palasa "ne znam ko igra sa Zahom u napadu".Ako ćemo iskreno, verovatno ni matori Woy ne zna... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Recommended Posts