Jump to content

Premier League 2018-19

Featured Replies

37 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ko ovo komentariše na SK, imaju nekog novog?

Ne bih mogao da se zakunem, ali rekao bih da je u pitanju monotoni Željko Tubić. Inače prenosi Čempionšip.

Zeljko-Tubic.jpg

• Author

Weenie, piješ li šampanjac ili ti vjera ne dopušta?

Ne bih mogao da se zakunem, ali rekao bih da je u pitanju monotoni Željko Tubić. Inače prenosi Čempionšip.

Hteo sam da ga pohvalim, ali sad neću jer lupa da Salah igra drugog napadača (iako Firmino jedva da prilazi golu).

Je li 2-0? Ja se vise nista ne pitam u kuci sta ce da se gleda :cry:

Jeste

inače uništava prenose Čempionšipa iritantnim nazalnim glasom.  čovek koji ceo prenos radi u prvom licu množine. kao što vidimo, kao što znamo, to smo već rekli, njega smo već hvalili itsl

I mene ubija ta njegova ravnodušnost. Mislim da se nikada nije uzbudio ni povisio ton.

28 minutes ago, ArleKino said:

Биће жестине. Побрину се Покојни Руксо.:happy:

Liverpul hita ka tituli!

Meni je dobar taj monoton, ne treba mi neka kreštava budala za mikrofonom tipa @acastop da mi glumi ludilo u svakoj polušansi. Tubić >>> Višković.

Opet rutinski, iako ovi nisu baš bili naivni. Sreća pa se Lovrenu nisu obile o glavu one glupe izjave, kao što se to obično dešava, iako se svesrdno trudio da se to desi.

Fabinjo i Salah najbolji danas, mada stvarno ni za koga ne mogu da kažem da je podbacio, čak se i Lovro popravio u drugom poluvremenu. Mada stičem utisak da je za šanse Vulvza najzaslužniji bio klizav teren i klizava lopta.

Ливерпул са осовином Бекер-Вегилије-Фабињо-Салах прети да постане зајебан тим.

37 minutes ago, ArleKino said:

Khamr nije haram, dobri moj Arle, lažu muftije. Ali nema ništa od toga dok u maju ne popadaju Ruxin i njegovi murtadi. Čak i tada biće samo dostojanstveno, kamilje mleko iz vinske čaše :nobles: 

8 minutes ago, porucnik vasic said:

Биће жестине. Побрину се Покојни Руксо.:happy:

Just now, porucnik vasic said:

Ливерпул са осовином Бекер-Вегилије-Фабињо-Салах прети да постане зајебан тим.

Jahiliyyah, ili što kažu takfiri, bezočan bandwagonning :mad: Jednu utakmicu odigramo bez gnjilanske Šakire, i ti si odmah spreman sa smelim najavama da božićni lider na tabeli "preti da postane zajeban".

Edited by Weenie Pooh

Е, да у последњих девет сезона тим који је за лажни Божић би први на табели није узео титулу. Да погађамо који?:cry:

Dva puta.

Guest
This topic is now closed to further replies.