goofs Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 3 hours ago, 189- said: prica se da nam sleduje ban na transfere od dve godine startujuci od januara, pa klub zeli da sto pre zavrsi neke dealove... Sto?
189- Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 (edited) 3 minutes ago, goofs said: Sto? zato sto nismo psg ili city pa ce na nama trenirati strogocu. kao ilegalna kupovina u18 igraca. valjda 14 njih. Edited December 21, 2018 by 189-
John Coltrane Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 U Viteseu bar cetvorica. Jedno 50 igraca, bez preterivanja, su im trenutno u rasejanju.
Giggsy Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Tek sad gledam danasnju konfu. Porodicna atmosfera... Ole nasmejan, novinarima lepo, svima lepo i opusteno. Znam da to ne znaci nista trenutno, ali kao sto vec rekoh - malo vedrine je dobro doslo. Najezih se. Jedva cekam sutrasnju tekmu
Weenie Pooh Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Salah rutinira. Fabinho Očajan teren, deluje i natopljeno i klizavo.
189- Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 17 minutes ago, borris_ said: Pa gdje vam igraju svi ti u18 igrači? pa abitno je gde igraju, problem je na koji nacin smo ih dovodili. imamo valjda nekih pedesetak igraca na loanu, mrzi me sada proveravati tacnu brojku...inace, valjda tamo za 2,3 sezone ce se uvesti pravilo da klub moze imati tek nekoliko igraca na pozajmici. nesto mi je broj sedam u glavi, ali sam siguran da je ispod deset.
renne Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 12 minutes ago, Weenie Pooh said: Salah rutinira. Fabinho Očajan teren, deluje i natopljeno i klizavo. nije valjda da si zadovoljan
Weenie Pooh Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 (edited) 16 minutes ago, renne said: nije valjda da si zadovoljan Pa ne, kažem, loš teren i ružno vreme Igra se na ivici vakizašija, kao što je uvek slučaj sa Lovrom. Ko ovo komentariše na SK, imaju nekog novog? Edited December 21, 2018 by Weenie Pooh
goofs Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 30 minutes ago, Giggsy said: Tek sad gledam danasnju konfu. Porodicna atmosfera... Ole nasmejan, novinarima lepo, svima lepo i opusteno. Znam da to ne znaci nista trenutno, ali kao sto vec rekoh - malo vedrine je dobro doslo. Najezih se. Jedva cekam sutrasnju tekmu Ovo je sve preslikano ko kad je Dule Vujosevic napustio Partizan, kao atmosfera super, svi nasmejani, olaksanje, Pera Bozic Ole Solskjer preuzima stvari u svoje ruke. Partizan je isao samo na dole od tada, just sayin
number_9 Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Fabinho je dobar, a čini mi se da će biti sve bolji. Konačno jedan pravi zadnji vezni koji ume sa loptom.Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Weenie Pooh Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 8 minutes ago, number_9 said: Fabinho je dobar, a čini mi se da će biti sve bolji. Konačno jedan pravi zadnji vezni koji ume sa loptom. Da ga ne ureknemo, ali svarno je sve bolji iz utakmice u utakmicu. Zato Keita ne može da se sastavi, a nije ni čudo jer iz nekog razloga izigrava levo krilo. Leadership Lovro konstantno opasan.
number_9 Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Zato Keita ne može da se sastavi, a nije ni čudo jer iz nekog razloga izigrava levo krilo.To mi nije jasno. Ako već mora da izigrava nešto što nije, logičnije mi je da on i Mane zamene mesta.Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Ezekijel Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Bio sam na ovom stadionu prije godinu i pol. Gledo Wolwes-Cardiff. Osjetio sam potrebu to podijeliti.
Weenie Pooh Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Mislim da je svejedno i Maneu i Keiti, jedan ume sa obe strane a drugi ne ume ni sa jedne. Mesto bi mogao da zameni sa Firminom pa da igra desetku...ali sad se povredio
Recommended Posts