Lancia Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Just now, MiddleClass said: Real ili Inter je naredna stanuca za Murinja? Sezonu ipo tu i onda da zamjeni Tuhela i napokon donese Parizu klempavog. nek ide plz u Inter, spanski novinari su nesnosni iovako, ne bih preziveo jos jednu bljuc turu s Murinjom.
Aleksandar88 Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Kakav Real crni, jos kada je dosao u Utd rekoh da ce kada svi vide kolika je ispusena lula njegova naredna stanica biti Italija i neki od prolalih velikana (tipovao sam na Milan).
Meazza Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 17 minutes ago, goofs said: Lukakua je doveo Jose, najvecim delom jer je to bio jedini dostupni teskas medju napadacima kakve Murinjo voli i kakve je gurao celu karijeru (Drogba, Costa, cak i onaj nesrecnik Milito). Vrhunski teskasi su skoro izumiruca vrsta, mnogo je veci akcenat sada na malim brzim tehnicarima. A cinjenica da je sam Murinjo oterao Lukakua iz Celzija pre 6-7 godina, a sad doveo na Traford govori o tome da nije imao puno izbora. Aleksis je s druge strane potpuno razocaranje, nije pokazao ni trunku onoga sto je pokazivao u Arsenalu, a sam je "kriv" za transfer isto koliko i Junajted/Murinjo. Nego, smrdi mi na to da ce Junajted da ukrade Poketina na kraju sezone, i onda ce Spursi da uzmu Kontea i osvoje titulu pare bih dao da to vidim. Nesrecnik Milito... OK, cutacu. Smiri se Kecmane, smiri se....
John Coltrane Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Poketino je argentiski Sari, daj Zidana. Sent from my SM-T365 using Tapatalk
Weenie Pooh Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 (edited) 2 hours ago, Majo said: zloco prava solidarnost bi bila da Middle vise ne pise na Premier topiku. ej, nece valjda opet u Spaniju Što zloća, eno i Slina Stefanović je ponudio ostavku u znak solidarnosti sa Murinjom Samo promašio adresu pa je uputio predsedniku države umesto predsednici vlade, ali dobro, svi smo u šoku... Specijalni će na zasluženi produženi odmor do sledeće jeseni, pa onda preuzima Portugal i kreće u totalnu dominaciju. Edited December 18, 2018 by Weenie Pooh
ArleKino Posted December 18, 2018 Author Posted December 18, 2018 2 hours ago, Meazza said: BTW imam jedno pitanje, cija je ideja bila da se dovedu Lukaku i Aleksis? Pa siromah Jose, samo najnesretniji među trenerima mogu dati 75 miliona funti za Romelua "Can't First Touch This" Lukakua i još pola miliona sedmično plaće za Alexisa "80 golova u 3,5 sezone u Arsenalu" Sancheza. Meni je fascinantno koliko Sektaši, počevši od nesretnog Novakovića pa nadalje, brane Mourinha od njega samog. U 2,5 godine je uspio vratiti United na nivo na kojem ga je našao Van Gaal poslije Moyesa.
Прслин Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Изгубише Лигу шампиона, а већ им је практично била у рукама.
Weenie Pooh Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 40 minutes ago, ArleKino said: Meni je fascinantno koliko Sektaši, počevši od nesretnog Novakovića pa nadalje, brane Mourinha od njega samog. U 2,5 godine je uspio vratiti United na nivo na kojem ga je našao Van Gaal poslije Moyesa. To, samo mnogo skuplje. The club took into account Mourinho’s transfer spend of around £400m on 11 players who, it is understood, the club insist were all the Portuguese’s choice.
Baldrick S. Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Laurent Blanc is currently the bookies' favourite to replace Jose Mourinho. Slede Zidan, Pocetino, Arsen, Konte i Ole Gunnar Solskjaer
ArleKino Posted December 18, 2018 Author Posted December 18, 2018 3 minutes ago, Zlurad said: Laurent Blanc is currently the bookies' favourite to replace Jose Mourinho. Slede Zidan, Pocetino, Arsen, Konte i Ole Gunnar Solskjaer Blanc je igrao za United, a posljednji put je viđen kako sa @borris_ovim pulenima ispada od Manchester Cityja u četvrtfinalu Lige prvaka. Bio je odličan u Bordeauxu, sa PSG-om osvajao titule prilično rutinski, ali u Ligi prvaka nije napravio značajniji iskorak...osim onog izbacivanja Specijalnog sa desetoricom na Stamford Bridgeu. S druge strane, on je zbog svoje zabrinutosti za pigmentaciju mladih igrača, a i zbog prezimena, nekako podesniji za matični klub Johna Terryja.
porucnik vasic Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 1 hour ago, John Coltrane said: Poketino je argentiski Sari, daj Zidana. Sent from my SM-T365 using Tapatalk Одлично би био да направе циркус са Зиданом. И онда расформрају клуб. Жозе оде у легенду. Можда клупа Португала и пензија.
Baldrick S. Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Nesto kapiram da ce da zrtvuju sezonu sa nekim tipa Ole-a do juna a da onda navale na Pocetina. Mirror (zuta stampa al ebiga) pise da su vec kontaktirali Ole Gunnara da bude "interim" do juna.
Bogotac Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Jel ima istine u ovome da nas preuzima od Amera Saudijska kraljevska kuca?
Recommended Posts