Sleepy Floyd Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Resili su pola problema. Sad im samo fali jedno 4-6 Startera za sledecu sezonu, u zavisnosti sta bude sa De Geom i Pogbom.
Lancia Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 48 minutes ago, Weenie Pooh said: Saša Janković se u znak solidarnosti sa Murinjom povukao iz političkog života zloco prava solidarnost bi bila da Middle vise ne pise na Premier topiku. ej, nece valjda opet u Spaniju
MiddleClass Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 To sam i ja pricao. 4 startera i Murinjo bi pucao na sve trofeje kao prve sezone. Ali jbg, nisu imali razumjevanja u klubu.
Meazza Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 4 minutes ago, MiddleClass said: To sam i ja pricao. 4 startera i Murinjo bi pucao na sve trofeje kao prve sezone. Ali jbg, nisu imali razumjevanja u klubu. Sa 4 top pojacanja na onakvu osnovu i Lalatovic bi pucao na sve trofeje.
Meazza Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 BTW imam jedno pitanje, cija je ideja bila da se dovedu Lukaku i Aleksis?
Sleepy Floyd Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Lukaku, Aleksis, Fred, Lindelof - Za te pare su se mogla dovesti ta pristojna 4 startera, ali niko u klubu, ukljucujuci i Murinja, nije bio sposoban za to. Sad im je prilika da dovedu Zidana i nekog sportskog direktora i krenu od nule.
copkillah Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 34 minutes ago, John Coltrane said: Zao mi je sto sad neces imati priliku da seres po Murinju na PL topiku. Vudvarda zameniti Gilom, Murinja Fergijem da malo utihnete... Sent from my SM-T365 using Tapatalk a u realnosti...
bradilko Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 sad će pogba da postane najbolji igrač u univerzumu
goofs Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 37 minutes ago, Meazza said: BTW imam jedno pitanje, cija je ideja bila da se dovedu Lukaku i Aleksis? Lukakua je doveo Jose, najvecim delom jer je to bio jedini dostupni teskas medju napadacima kakve Murinjo voli i kakve je gurao celu karijeru (Drogba, Costa, cak i onaj nesrecnik Milito). Vrhunski teskasi su skoro izumiruca vrsta, mnogo je veci akcenat sada na malim brzim tehnicarima. A cinjenica da je sam Murinjo oterao Lukakua iz Celzija pre 6-7 godina, a sad doveo na Traford govori o tome da nije imao puno izbora. Aleksis je s druge strane potpuno razocaranje, nije pokazao ni trunku onoga sto je pokazivao u Arsenalu, a sam je "kriv" za transfer isto koliko i Junajted/Murinjo. Nego, smrdi mi na to da ce Junajted da ukrade Poketina na kraju sezone, i onda ce Spursi da uzmu Kontea i osvoje titulu pare bih dao da to vidim.
MiddleClass Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 47 minutes ago, Meazza said: Sa 4 top pojacanja na onakvu osnovu i Lalatovic bi pucao na sve trofeje. Nije to vise bitno. Tezak udarac za nas ljubitelje pravog fudbala. Srecom Simeone je nedodirljiv!
Miljenko Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Dobro, ode ovaj smarac na kraju. Sada je vreme za neku skroz ofanzivnu varijantu, pa makar izginuli (kao da nismo i sa ovom).
Lancia Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 1 minute ago, MiddleClass said: Nije to vise bitno. Tezak udarac za nas ljubitelje pravog fudbala. Srecom Simeone je nedodirljiv!
MiddleClass Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 1 minute ago, Majo said: Real ili Inter je naredna stanuca za Murinja? Sezonu ipo tu i onda da zamjeni Tuhela i napokon donese Parizu klempavog.
Recommended Posts