Baldrick S. Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 24 minutes ago, Mercuzzio said: Pochettino standardno kasni sa izmenama i onda raspad Ovo mu se vraca za nula igraca dovedenih u prelaznom roku. Chelsea-Inter-Arsenal za 7 dana a igraju 11 igraca. Klupa suplja da ne moz gore
Durruti Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 (edited) Nije ni onaj mali golman toliko loš koliko ste ga opljuvali, ima potencijala. Bolje da mu daju malo vremena, neg da forsiraju polurashodovanog Čeha. Bar je Arsenal poznat po tome što je uvek imao neke kiksare na golu, pa što ne bi dečku dali šansu. Edited December 2, 2018 by Durruti
Pokojni Ruxin Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Nisu hteli da slušaju brate Sibs, onoliko im pričali pametni ljudi...
ArleKino Posted December 2, 2018 Author Posted December 2, 2018 28 minutes ago, Ivo Petović said: Daj velškoj babi novi ugovor, zaslužio je. Najbolji asistent lige (6).
Weenie Pooh Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Koliko bolje ovo izgleda kad se opet pritiska zadnja linija
Aleksandar88 Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Konačno igramo nešto, nadam se samo da rezultat neće izostati. Navikli smo da pobeđujemo ružno.
Weenie Pooh Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 2 minutes ago, renne said: Auuu šta ovo bi Gomez vs. Gomez.
MiddleClass Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 37 minutes ago, Weenie Pooh said: Meni ovo izgleda odlicno! +1
Weenie Pooh Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Ne podmeći, Middle. Dobro je počelo ali su se po običaju smorili i rasporedili u Klopovu omiljenu (meni nedokučivu) statičnu formaciju u kojoj nikakve igre nema, nego se bunari Egipćanin iz zadnje linije. Gomez-VVD Fabinho-Wijnaldum TAA-Shaqiri-Firmino-Mane-Robertson Salah Ja još nisam video smislene pozicione napade u ovoj postavci. Traći se vreme i čeka greška odbrane, ako ne bude ništa onda Shaqiri izbunari nešto. Alisson odličan za sada, ali bio je i protiv PSG.
Weenie Pooh Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Salah je inače imao manje dodira sa loptom nego Alisson Šta Klopp vidi od njega na CF, meni uopšte nije jasno.
Weenie Pooh Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Mane jbt... kako je ne ćušnu u sredinu ka Salahu Publika prilično nervozna.
Weenie Pooh Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 (edited) Evo ga Keita, nadam se umesto Wijnalduma. Ne, umesto Šakire OK, valjda će to značiti povratak na 4-3-3, ali ipak ostaješ sa dva zadnja vezna. Sa 0-0 kod kuće, 20 minuta do kraja. Piši propalo. Edited December 2, 2018 by Weenie Pooh
Weenie Pooh Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Ode i Salah, shvatio i Klopp da gola neće biti nema smisla držati ga na CF. Nepunih 75 minuta mu je trebalo.
Recommended Posts