porucnik vasic Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 7 hours ago, John Coltrane said: No Buvac no party, eh kad sam vam pricao... Резултати те демантују.
Lancia Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 prvi centarsut ka Morati je bio cist ofsajd, ne znam dal je trebalo da se prekine akcija(?¿)
MiddleClass Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 (edited) Nije naravno. Edited November 4, 2018 by MiddleClass
Jeremija Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 8 minutes ago, Majo said: prvi centarsut ka Morati je bio cist ofsajd, ne znam dal je trebalo da se prekine akcija(?¿) E, da je sad tu Ruxin da objasni...
189- Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 pa valjda to ne bi trebao da bude sviran kao ofsajd. a nakon toga nam ponistili gol. utakmica je bas dosadna. mi kao nesto pokusavamo ali numemo a oni samo preko kontri i sta uradi zaha. barkley igra najgoru utakmicu ove sezone.
John Coltrane Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 17 minutes ago, porucnik vasic said: Резултати те демантују. Slazem se, tabela me demantuje, ali "rutiniranje" bas i ne stoji Klopu.
porucnik vasic Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 3 hours ago, John Coltrane said: Slazem se, tabela me demantuje, ali "rutiniranje" bas i ne stoji Klopu. Како му не стоји? Шта треба да уради да би ти и Вини били задовољни? Да сваку утакмицу добије са пет разлике?
renne Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Realno, što da ne, obzirom na ekipuAl' kad je keša, jebi ga
John Coltrane Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 46 minutes ago, porucnik vasic said: Како му не стоји? Шта треба да уради да би ти и Вини били задовољни? Да сваку утакмицу добије са пет разлике? Ocigledno da mu je tako lakse nego da se takticki nadmudruje sa kolegama iz top 5 timova lige.
kipo Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 Tako je kad se izrode velika očekivanja. Ako ove ne uzme ništa, dogodine će biti pritisak, problemi, a razmaženi navijači će pljuvati na svakom koraku.
copkillah Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 Razmaženi navijači koji pljuju su opšte mesto za bukvalno bilo koji klub. Eventualni pritisak će da se pojavi tek nakon sledeće sezone, ako se ništa ne osvoji.
Recommended Posts