copkillah Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 3 hours ago, Прслин said: Дакле, Блеки дефинитивно има форе да га превазиђе. Само ваља да нам га ували и отрчи на југ. Да, и да буде један од најбољих центархалфова у историји Премијер лиге, али то је ваљда рељлније него оно прво. Jel dobija bonus i na to što je direktno doneo trofej?
Weenie Pooh Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 1 hour ago, 189- said: taa zavodi trudne devojke
Jeremija Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Nije mališa uopšte naivan, prednost sa tom vrstom devojaka je što ne mogu dodatno da zatrudne...
John Coltrane Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Darmstat-Herta i domaci navijaci sa salovima i YNWA Koliko hiljada klubova na svetu rabi tu "himnu"?
renne Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 12 minutes ago, John Coltrane said: Darmstat-Herta i domaci navijaci sa salovima i YNWA Koliko hiljada klubova na svetu rabi tu "himnu"? osamsto trista petsto miliona
copkillah Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 23 minutes ago, John Coltrane said: Darmstat-Herta i domaci navijaci sa salovima i YNWA Koliko hiljada klubova na svetu rabi tu "himnu"? Šta sad, ako vi™ bez problema kao svoju najpoznatiju pesmu, rabite judnu Totenhemovu, što drugi ne bi mogli da uzimaju od Liverpula?
John Coltrane Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 3 minutes ago, copkillah said: Šta sad, ako vi™ bez problema kao svoju najpoznatiju pesmu, rabite judnu Totenhemovu, što drugi ne bi mogli da uzimaju od Liverpula? Jebo mater, tebe covek da pita koliko je sati ti bi mu rekao "ali zato Mancester Junajted..." Meni je totalno glupo da BVB ili evo sada Darmstat pustaju na razglasu i pevaju pesmu koja nije na svapskom i to ceo fazon lozenja na himnu, saleve, euforiju. Samo toliko.
copkillah Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 1 minute ago, John Coltrane said: Jebo mater, tebe covek da pita koliko je sati ti bi mu rekao "ali zato Mancester Junajted..." Meni je totalno glupo da BVB ili evo sada Darmstat pustaju na razglasu i pevaju pesmu koja nije na svapskom i to ceo fazon lozenja na himnu, saleve, euforiju. Samo toliko. Čekaj, kako je problem što ti spominjem MU, a tebi nije glupo što pevate™ tuđu pesmu, a upravo se na to žališ? Ja te samo pitam zašto imaš duple standarde
John Coltrane Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Čekaj, kako je problem što ti spominjem MU, a tebi nije glupo što pevate[emoji769] tuđu pesmu, a upravo se na to žališ? Ja te samo pitam zašto imaš duple standarde Ko se žali, samo sam pitao?! Al vidim gde ciljaš pa slobodno tamo nastavi sam.Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 15 minutes ago, renne said: E, baš od liverpula? Izvorno su valjda Roze Poze, zna se ko ovde voli da krade. Engleski imperijalisti.
189- Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 2 hours ago, porucnik vasic said: И шта сад? Да га кастрирамо? Набијемо на колац? Ти си у његовим годинама увек био каква морална громада? dobro izvini sto sam stavio nesto vezano za igraca liverpoola, istina, nije kao da se desilo da neki navijaci liverpoola stave nesto vezano za igrace drugih klubovova ili samih klubova (mutd)...
čekmeže Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 18 minutes ago, 189- said: dobro izvini sto sam stavio nesto vezano za igraca liverpoola, istina, nije kao da se desilo da neki navijaci liverpoola stave nesto vezano za igrace drugih klubovova ili samih klubova (mutd)... ipak je topik fudbal ove pikanterije su za szd.
Weenie Pooh Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Pikanterije može, ali samo u pozitivnom kontekstu!
Recommended Posts