Durruti Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 (edited) 1 hour ago, renne said: Meni nikako nije jasno ovo svetogrđe što su onaj nazovi fudbal uopšte igrao na Vembliju. Je li baš sve u parama? Takođe ni kako se je stadion bio pun na toj utakmici. Pretpostavljam Amerikancima u dijaspori. Edited October 29, 2018 by Durruti
Weenie Pooh Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Ja lično krivim Murinja, ne znam kako vi.
Прслин Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Тако је терен изгледао пре те Јагуарс - Фебруарс НФЛ утакмице. У октобру су ту ваљда играли и Тотенхем и Енглеска, плус су биле већ две НФЛ утакмице. Није проблем у НФЛ, већ што Леви није завршио стадион па је непланирано продужен закуп у ионако оптерећеном делу сезоне.
MiddleClass Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 1 hour ago, Прслин said: Није проблем у НФЛ, већ што Леви није завршио стадион па је непланирано продужен закуп у ионако оптерећеном делу сезоне. Naravno, kad je neko sranje ti udri po muslinu. Klasican ppp...
Jean-Luc Picard Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 1 hour ago, Durruti said: Meni nikako nije jasno ovo svetogrđe što su onaj nazovi fudbal uopšte igrao na Vembliju. Je li baš sve u parama? Takođe ni kako se je stadion bio pun na toj utakmici. Pretpostavljam Amerikancima u dijaspori. Pa stadion je bio pun jer je jelte taj sport postao izuzetno popularan i van USA.
Durruti Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Kako se može zvati sportom nešto gde muškarci nose helanke, a ispod njih neke pelene, plus nose kacige, a idu peške
ArleKino Posted October 29, 2018 Author Posted October 29, 2018 Dobro, jesam li ja topic otvorio da se piše o najboljoj ligi u historiji profesionalnog sporta ili da se isti topic zatrpava pričom o samoproglašenom tzv. "fudbalu"? Mogli ste malo i o Svjetskom prvenstvu u "Ne ljuti se, čovječe".
porucnik vasic Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 4 minutes ago, ArleKino said: Dobro, jesam li ja topic otvorio da se piše o najboljoj ligi u historiji profesionalnog sporta ili da se isti topic zatrpava pričom o samoproglašenom tzv. "fudbalu"? Mogli ste malo i o Svjetskom prvenstvu u "Ne ljuti se, čovječe". Тачно Арле, то није спорт то је престава као они лажни кечери или како се то већ зове.
Weenie Pooh Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 33 minutes ago, ArleKino said: Dobro, jesam li ja topic otvorio da se piše o najboljoj ligi u historiji profesionalnog sporta ili da se isti topic zatrpava pričom o samoproglašenom tzv. "fudbalu"? Mogli ste malo i o Svjetskom prvenstvu u "Ne ljuti se, čovječe". On 28.10.2018. at 14:50, Weenie Pooh said: @ArleKino Hoće ovaj švajcarski Milner stvarno pokušati da sačuva Salaha u sledećem kolu?
Jean-Luc Picard Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Čoveku nešto nije bilo jasno, ja mu objasnio, middle po običaju morao na svakoj šerpi biti poklopac, ništa se strašno nije desilo. Nastavljamo dalje....C.O.Y.I.
Recommended Posts