Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, radisa said:

Utisak sa Anfilda... Koji kurac Robertson igra protiv loših ekipa, kad ja šansa da pogodi centaršut ispod 20%, a Moreno deli lopte kao na basketu?

20% je iznad proseka lige za bekove, btw :)

Inače Lovren i Moreno u timu su bili gotovo garancija da od sačuvane mreže nema ništa, što se i dokazalo. Lovren ume lepo i solidno da odigra, ali uvek se nađu jedan ili dva momenta na utakmici gde pogreši i tako dovede ekipu u opasnost.

Šaćiri uneo živost u igru, tj konkretnost u odnosu na Lalanu.

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne postoji loš prodor, traljav napad ili slab centaršut posle kojih odbrana Fulama ne može primiti gol...

Posted
35 minutes ago, Weenie Pooh said:

Šakira za Vasića :wub:

Пу! 

Усташа је нула од играча. Гомез је од њега сад већ пар класа бољи. Лепо је видети Моа и Манеа распуцане, Арлеу неће бити свеједно у идућем колу. :wub:

Posted
6 hours ago, radisa said:

Jbg, Jokan kaput....

Negde pročitah da je onaj brka izjavio da nema nikakvih dilema za Jokana i da nema razloga da ne očekuje da se ove sezone forma digne u pravo vreme.

Nisam gledao utakmicu niti sam imao gde (imam SK paket za sirotinju). 0:3 kod kuće baš deluje kao katastrofa, al nije ni Bornmut mačji kašalj. Četir mesta iznad Muntd :D    

I dalje mi skoro pa neralno kako se Brajton i dalje drži, a svaki put mi se čini da ih je samo usralo.

Vest Hem zasad čini mi se najveći baksuzi u ligi. Uvek im krene nešto naopako, tako i danas

Posted

Fulamu je do sada odbrana bila krš, ali danas ni u napadu nisu mogli da se sastave... Sudaranja, čudne kretanje, greške u dodavanje. Gledao sam do 0:2 i za to vreme su imali možda dve akcije koje su došle blizu gola bornmuta

Posted

Jbg, valjda postoji ozbiljna logistika u takvom klubu pa je jasno da su doveli previse igraca koje treba razigrati/ uigrati. Ipak, Kardif i danas tresnjice se trebalo bar ne totalno skrsiti.

Posted

A na kajronu ide vest da je Glen Hodl ima srcani udar u sred studija, sad je van zivotne opasnosti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Izgleda je i trener Lestera bio u helihopteru. 

Dosta je cudno da se i dalje ne znaju svi detalji. Ko zna sta je sve po sredi... 

Posted
6 minutes ago, Timmy said:

Izgleda je i trener Lestera bio u helihopteru. 

Dosta je cudno da se i dalje ne znaju svi detalji. Ko zna sta je sve po sredi... 

Izgleda da ipak nije bio u helikopteru.

Posted

Jel samo meni sve ovo veoma cudno? Mislim na ovih 12-13h posle nesrece. 

Posted

Ne verujem da je neko muljanje u pitanju ali je stvarno bizarno da još uvek nema zvanične potvrde ni koliko je ljudi bilo u helikopteru a kamoli njihovih imena.

Posted

Video sam neki opis dogadjaja, koji ukljucuje i to da se helikopter nije momentalno zapalio, vec da su dva policajca probala da ugase vatru i izvuku ljude, ali se onda pretvorio u buktinju i ubrzo eksplodirao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...