radnik Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Tuzna igra. Pise se pobeda, ali ovo nije ni blizu kako su igrali u prethodne 2 sezone.
Jeremija Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Sasvim solidna igra, dobro ste se branili, fudbal nije umetničko klizanje pa da se ocenjuje lepota... koja je ionako u očima posmatrača...
Weenie Pooh Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Lepo je što su kadrirali Klopa u drugom poluvremenu kako razočarano širi ruke kod svake tragikomično nerealizovane kontre. Užasno stegnuto deluju u poređnju sa prošlom godinom. Jeste da sam tada zagovarao malo pametniju igru umesto all-out divljanja dok se ne popada od umora, ali ovoliko povlačenje je kontaproduktivno. Neće svaki put moći da odbrane minimalnu prednost, niti bi trebalo svaki put da se to očajnički pokušava. Predosećam da će nas Emery plitakpotokovati™ kao 2016. u Bazelu.
Weenie Pooh Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Da ne bude da sam nedajbože negativan, imamo isti procenat uspešnosti kao precenjeni ruksinovci u ovom kolu: mi 1 gol iz 2 šuta, oni 5 golova iz 10. Plus što su oni imali svog čoveka na protivničkom golu
copkillah Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Samo da pozdravim @cvrlle, @čekmeže i @Pantelija jr koji su bili danas na Osmom regionalnom okupljanju navijača Liverpula, koje je održano u Beogradu. Poseban rispekt za Panteliju koji je seo u kola i došao sam iz CG
porucnik vasic Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 (edited) 2 hours ago, radnik said: Tuzna igra. Pise se pobeda, ali ovo nije ni blizu kako su igrali u prethodne 2 sezone. Сад како капирам имамо мање бодова него претходне две сезоне? Edited October 20, 2018 by porucnik vasic
porucnik vasic Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 1 hour ago, Weenie Pooh said: Predosećam da će nas Emery plitakpotokovati™ kao 2016. u Bazelu. 'Ош у литар жестине?
Weenie Pooh Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Neću, da ti ne bude mnogo uz svu onu Ruksinu burad...
porucnik vasic Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Бре какве сте ви у Отаџбини жене и песимисти. Цврле и ја се уздамо у руска, али он је сигуран као врбов клин. За разлику у од Гласа (не)Разума који је човек већ изгубио килче и обавезао се јавно да ће да га исплати.
radnik Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 vasicu, 'bes bodove i titule, hocemo ludilo i zabavu "mi" smo se bar naosvajali titula, pa ko da je sad to vazno. vatra, vatra, vatra ... da sve seva. ajde valjda bude bolje u sredu
čekmeže Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 2 hours ago, copkillah said: Samo da pozdravim @cvrlle, @čekmeže i @Pantelija jr koji su bili danas na Osmom regionalnom okupljanju navijača Liverpula, koje je održano u Beogradu. Poseban rispekt za Panteliju koji je seo u kola i došao sam iz CG Vini, nedostajao si.
porucnik vasic Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 6 hours ago, radnik said: vasicu, 'bes bodove i titule, hocemo ludilo i zabavu "mi" smo se bar naosvajali titula, pa ko da je sad to vazno. vatra, vatra, vatra ... da sve seva. ajde valjda bude bolje u sredu У среду понављање резултата из 1973-ће.
John Coltrane Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Jel Dzeri Mina odigrao koji minut u Evertonu? Sta je po sredi, povreda ili su tako u mogucnosti?
Recommended Posts