radnik Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Ruxine nema sta da ti oprastam. Kapiram da si me iskoristio da se obratis nekom drugom
Aleksandar88 Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 e, ali flejm na premier ligi kao izazvaće pičvajz zbog engleskog fudbala ala su se pojedinci istripovali Dobro, više puta si nam ukazao da ti je to nebitna tema. Dozvoli da ima ljudi koji se više primaju na sve to i da se traži minimum primene pravila sa ostatka foruma. Ili je premestite na SZD pokojni.
Bustin Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Ruxin iskusno, ko Murinjo, skreće pažnju na sebe da bi igrače sitija osloboditio pritiska posle prosječne igre u derbiju sezone. Ruxin i Midle najbolji forumasi. Radi takvih oval forum vredi.
levi Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 28 minutes ago, Aleksandar88 said: Dobro, više puta si nam ukazao da ti je to nebitna tema. Dozvoli da ima ljudi koji se više primaju na sve to i da se traži minimum primene pravila sa ostatka foruma. Ili je premestite na SZD pokojni. bitna mi je tema isto kao i La liga i Serie A, i isto se piše kao i tamo, samo što tamo niko ne tripuje uvređenost
Miljenko Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Nije bas isto. Tamo nema smaraca, kao sto ovde ima.
Weenie Pooh Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Pa da, kako čovek da tripuje uvređenost kad tamo ima u proseku po 1.5 post nedeljno? Ovde 20 puta više postova, 25 puta više gluposti, šta sad.
Pokojni Ruxin Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Za smarače postoji IL. Jbg, ni ova redovna kuknjava ne doprinosi suviše zabavnosti topica.
Meazza Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 1 hour ago, Jozef K. said: Ruxin je jedan od boljih poznavalaca fudbala ovde. Podrska Ruxinu i od mene, but just can't help laughing.
Pokojni Ruxin Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Jel ti vini sporiš da postoje nova ofsajd pravila od tad, ili i dalje samo želiš da ih tumačiš suprotno od svih sudijskih organizacija ovog sveta? Jer tebi tako zvuči logično. Ako je ovo prvo nije kao ne postoji video u kojem kolina objašnjava da su uvedene promene kod ofsajd pravila i da je IFAB poslao nova upustva sudijama (law 11)
ArleKino Posted October 7, 2018 Author Posted October 7, 2018 2 hours ago, 189- said: inace, arsenal pomalo neprimetno naredjao sest pobeda. 9 u svim takmičenjima. Što je najbolje/najgore, igramo lošnjikavo, ovo danas je bilo daleko najbolje od početka sezone, a pomaže i to što Jokan odbranu ne trenira.
Weenie Pooh Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Znaš ti Ruxi dobro da ja sporim samo tvoju sumanutu & neodrživu interpretaciju pravila, po kojoj se od pomoćnog sudije očekuje da ne gleda samo liniju i trenutak dodavanja, već da gleda i u pasulj kako bi protumačio nameru eventualnog kontakta sa loptom koji branič usput napravi. A novinu pravila iz 2014. mislim da smo ismejali još tada, u februraru 2018.
MiddleClass Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 4 hours ago, Jozef K. said: Ruxin je jedan od boljih poznavalaca fudbala ovde. Ali me ne bi čudilo da ga banujete. +1 Ima nas max cetvorica koja znaju za pravilo zvano ofsajd.
mozzer Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Posle duzeg vremena odgledao celu PL utakmicu bez prekida. Nes kafa skuvana, casa vode, sve je bilo na mestu. Odlicna utakmica za City i Gvardiolu (poceo je cak da mi bude simpatican). Uzivao sam. Cak i uz promaseni penal i onu nedisciplinovanu reakciju Mahreza...
Azdaja Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Pravda za Ruću, inače me živ blam izjede od social media Arsenala. Duvaju se sa 9w in a row, a najozbiljniji protivnik bio raspali Everton. :/ Mada Emeri skapirao ko mora da igra, samo jos xhaka out i biće to fino. Poslednja tri na tabeli ostaju tamo do kraja sezone. Mislim da je to već rešeno.
Recommended Posts