June 15, 20186 yr 2 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Nema šta da se slušamo. Šanse da čalabrcnemo nešto na Enfildu u momentu dok je Liverpul u punom takmičarskom ritmu u novembru ili decembru se mere promilima. Šanse da nešto čalabrcnemo na Enfildu u prvom kolu šampionata, manje od mesec dana od završetka SP na kom LIverpul ima nekih 10-15 prvotimaca rastu na astronomskih 20-25 posto. Elementarna logika, nigde ja nisam imao nameru da tvrdim da ćemo vas pokidati ko Rusi saudijske majstore fudbala. Imaj u vidu da od osam Liverpulovih igrača, dvojica i ne igraju (Minjole i Gruja), a da realnu šansu da se umori ima samo Firmino. Od svih ostalih u principu možeš da očekuješ najviše četiri utakmice, što nije toliko dramatično.
June 15, 20186 yr Nebitno, u momentu dok treba da odmaraju oni su u pogonu. U momentu kad treba da su na pripremama za novu sezonu oni će odmarati. U svakom slučaju za nas neuporedivo bolja situacija nego da igramo na boxing day.
June 15, 20186 yr 22 minutes ago, Прслин said: Од другог финалисте. Ipak ću da idem jebiga, šta je to četvrto izgubljeno finale za mene
June 15, 20186 yr ne moze se ovde vise nista negativno napisati o liverpoolu da ti copi i ekipa ne skace na glavu u roku od pet minuta. trebala je samo jedna 'uspesna' sezona. Edited June 15, 20186 yr by 189-
June 15, 20186 yr odlican uvod kao i uvek. sto se tice chelsea, sarri na vratima i verovatno se 'samo' ceka da se da otkaz conteu, koji se navodno sprema za predsezonu sa ekipom. marina i drugari rade punom parom da se sto pre razresi situacija.
June 15, 20186 yr Nisam ja ništa negativno napisao o Liverpulu, niti mislim da je Copi meni skočio na glavu u roku od pet minuta..... Trebalo mu je deset
June 15, 20186 yr 26 minutes ago, 189- said: ne moze se ovde vise nista negativno napisati o liverpoolu da ti copi i ekipa ne skace na glavu u roku od pet minuta. trebala je samo jedna 'uspesna' sezona. šta si ti, poor man's JC? Niko nikome nije skočio za vrat, već normalno diskutujemo, malo paranoišeš