copkillah Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 2 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Nema šta da se slušamo. Šanse da čalabrcnemo nešto na Enfildu u momentu dok je Liverpul u punom takmičarskom ritmu u novembru ili decembru se mere promilima. Šanse da nešto čalabrcnemo na Enfildu u prvom kolu šampionata, manje od mesec dana od završetka SP na kom LIverpul ima nekih 10-15 prvotimaca rastu na astronomskih 20-25 posto. Elementarna logika, nigde ja nisam imao nameru da tvrdim da ćemo vas pokidati ko Rusi saudijske majstore fudbala. Imaj u vidu da od osam Liverpulovih igrača, dvojica i ne igraju (Minjole i Gruja), a da realnu šansu da se umori ima samo Firmino. Od svih ostalih u principu možeš da očekuješ najviše četiri utakmice, što nije toliko dramatično.
Jean-Luc Picard Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Nebitno, u momentu dok treba da odmaraju oni su u pogonu. U momentu kad treba da su na pripremama za novu sezonu oni će odmarati. U svakom slučaju za nas neuporedivo bolja situacija nego da igramo na boxing day.
Прслин Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 2 hours ago, copkillah said: Hvala na informaciji! Od koga? Од другог финалисте.
copkillah Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 22 minutes ago, Прслин said: Од другог финалисте. Ipak ću da idem jebiga, šta je to četvrto izgubljeno finale za mene
189- Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 (edited) ne moze se ovde vise nista negativno napisati o liverpoolu da ti copi i ekipa ne skace na glavu u roku od pet minuta. trebala je samo jedna 'uspesna' sezona. Edited June 15, 2018 by 189-
189- Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 odlican uvod kao i uvek. sto se tice chelsea, sarri na vratima i verovatno se 'samo' ceka da se da otkaz conteu, koji se navodno sprema za predsezonu sa ekipom. marina i drugari rade punom parom da se sto pre razresi situacija.
Jean-Luc Picard Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Nisam ja ništa negativno napisao o Liverpulu, niti mislim da je Copi meni skočio na glavu u roku od pet minuta..... Trebalo mu je deset
Прслин Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Нисам ја написао ништа негативно о Ливерпулу, улазак у финале је велики успех.
copkillah Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 26 minutes ago, 189- said: ne moze se ovde vise nista negativno napisati o liverpoolu da ti copi i ekipa ne skace na glavu u roku od pet minuta. trebala je samo jedna 'uspesna' sezona. šta si ti, poor man's JC? Niko nikome nije skočio za vrat, već normalno diskutujemo, malo paranoišeš
porucnik vasic Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Арле царе и мајсторе! Жив нам био стотину лета!
MiddleClass Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Sjedi mali tu je tvoj dom, daleko su Madrid i Pariz...
Recommended Posts