kipo Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Kakva velicina, kakva karijera. Najbolje, i danas je redovno jedan od najboljih na terenu
radnik Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 1 hour ago, kipo said: Kakva velicina, kakva karijera. Najbolje, i danas je redovno jedan od najboljih na terenu Ustedeo si mi kuckanje, to je to hvala.
cvrlle Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 postoje neke price da smo krenuli da barimo rabiot-a za leto 2019. navodno se lozi na lfc jos od klinackih dana e sad sto je na toj poziciji vec guzva i stiskavac... o tome cemo kad dodje leto 2019.
cvrlle Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 20 hours ago, Ruxin said: "Biće veoma teško, ali Siti će osvojiti. Drugi će biti Mančester junajted, Čelsi treći, a Totenhem četvrti", rekao je Nejmar Nejmarara se razume u klopa @porucnik vasic hocemo li i nejmaru da uzmemo burence?
Grandilof Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Pogotovu zbog ovog debiliteta od takmicenja.
copkillah Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 na nivou prijateljskih doduše, Pep se pobrinuo za svoje igrače da ne igraju, dok se Lalana povredio
Baldrick S. Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 7 hours ago, copkillah said: dok se Lalana povredio Da se Lalana povredi postaje aksiom. Ocekujem da ga u januaru prodaju za 30 miliona funti
Giggsy Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 1 minute ago, kipo said: Šta je sa Šoovom glavom, zna li ko?? Thank you for all the love and support I am doing fine and am in the best hands. I’m a fighter so I will be back soon Daj, Boze. Mene vise brine psihicko stanje
kipo Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Just now, Giggsy said: Thank you for all the love and support I am doing fine and am in the best hands. I’m a fighter so I will be back soon Daj, Boze. Mene vise brine psihicko stanje Vidio sam to ali kakva je povreda ne nalazim. Bolnica, najboljim rukama, fajter.. zajebano je nešto. A vratio se već nakon one povrede, ovo neće obratiti pažnju Nadam se.
copkillah Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Ali što komentar kaže, Wenger did it better
Weenie Pooh Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 “Soon I will return to training because it is what I like and is what I have done all my life,” said Zinedine Zidane, tipped as José Mourinho’s successor at Manchester United, rumoured to have Toni Kroos, Thiago Alcântara, James Rodríguez and Edinson Cavani in the United side he’s currently practising with on Football Manager 2018.
ArleKino Posted September 10, 2018 Author Posted September 10, 2018 Torreira se ozlijedio igrajući za Urugvaj. Ukinuti repstacije kol'ko danas.
Recommended Posts