copkillah Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 1 hour ago, Прслин said: Само Ливерпул, Челзи, Вотфорд и Вест Хем имају стопроцентни учинак. Sjajno
porucnik vasic Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 4 hours ago, John Coltrane said: Trebalo je da sacekam jos koje kolo pa onda da pitam, jel?! I dosta si nam ti sa stilom, gde bi nam bio kraj kad bi svi imali stila? Pitao sam zato sto nisam gledao obe tekme paralelno, a L.Moura mi je novopridosli igrac (pored Tripirea). No, ti si i proslo kolo izvukao pogresan zakljucak kad sam okacio onu fotku za Live... Не можеш ти кад хоћеш и као хоћеш да питаш, него да будеш сакракстичан је малко лош укус. Изгледа јадно.
Jean-Luc Picard Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Tačno sam znao da je Karlos Sančez bolid i da može samo štetiti. Nema veze, okrećemo se polako Brodu. Nije uvek lako, ali je uvek lepo navija......ooops nije to taj klub.
kipo Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Šo igrač mjeseca Avgusta. Igrao sve 4 utakmice. Kako mi je drago zbog momka, posle svega. Ni Murinjo ga nije slomio, blistava karijera je pred njim
cvrlle Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 ljiljana sjebala preponu na treningu s repkom. ekspresno vracena u liverpul...
Azdaja Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 1 hour ago, kipo said: Šo igrač mjeseca Avgusta. Igrao sve 4 utakmice. Kako mi je drago zbog momka, posle svega. Ni Murinjo ga nije slomio, blistava karijera je pred njim Pre da je Murinjo konačno napravio čoveka od njega.
kipo Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 42 minutes ago, Azdaja said: Pre da je Murinjo konačno napravio čoveka od njega. Naravno. Zamisli šta bi tek onaj pop iz Crne reke svojim metodama od njega napravio
Pokojni Ruxin Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 (edited) "Biće veoma teško, ali Siti će osvojiti. Drugi će biti Mančester junajted, Čelsi treći, a Totenhem četvrti", rekao je Nejmar Nejmarara se razume u klopa Edited September 4, 2018 by Ruxin
Прслин Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 England left-back Luke Shaw believes his Manchester United manager Jose Mourinho was right to criticise him and said on Tuesday the Portuguese had been key to his international recall. 2 hours ago, kipo said: Naravno. Zamisli šta bi tek onaj pop iz Crne reke svojim metodama od njega napravio Роберта Карлоса?
radnik Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 58 minutes ago, Ruxin said: "Biće veoma teško, ali Siti će osvojiti. Drugi će biti Mančester junajted, Čelsi treći, a Totenhem četvrti", rekao je Nejmar Nejmarara se razume u klopa mora da zna nesto o ovome ... koliko kosta para ovo ruxo? Quote Not going to their national teams - Ederson, Fernandinho, Jesus, Otamendi, Agüero. And Sterling has withdrawn too.
Azdaja Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 6 hours ago, Прслин said: England left-back Luke Shaw believes his Manchester United manager Jose Mourinho was right to criticise him and said on Tuesday the Portuguese had been key to his international recall.
kipo Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 6 hours ago, Прслин said: England left-back Luke Shaw believes his Manchester United manager Jose Mourinho was right to criticise him and said on Tuesday the Portuguese had been key to his international recall. Pa naravno da ce ga militi niz dlaku sad kad je proigrao i vratio se u reprezentaciju. Javno pljuvanje (kako ne misli glavom, kako je ocajan, kako su od njega daleko bolji Jang, Roho, Blind, Darmjan - tim redom ) nije zdrav nacin razvijanja igraca. 6 hours ago, Прслин said: Роберта Карлоса? U najmanju ruku
ArleKino Posted September 5, 2018 Author Posted September 5, 2018 Riley sucima još nakon gola Koscielnyja protiv Burnleya rekao da "poništavaju golove date rukom IAKO pravila kažu da se samo namjerno igranje rukom sankcioniše". (Ovo je postalo aktuelno nakon gola koji je primio City protiv Wolvesa.) Bivši šef PGMO kaže da Riley ide protiv Pravila nogometne igre. Šokantno.
Recommended Posts