radisa Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 4 minutes ago, John Coltrane said: Nije ni indirekt A u debelog govneta, sad krenuo Pogbi da da zuti, pa odustao, pogubljen totalno. Sudija se izgubio totalno, trebao je dati dva crvena igračima Burnlyja i jedan ili dva igračima ManU... Ovo je primer kad budala svira... 2 minutes ago, renne said: i utakmica pre toga, lukakara To sam propustio... Vidim Fela igra sve, i štopera kad treba, i špica kad treba.. Na FM-u bi bio D/DM/F C
MancMellow Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Meh, tri boda. Moglo je i rutinskije, ali je najbitnije prekinuti negativan niz™
renne Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 2 minutes ago, MancMellow said: Meh, tri boda. Moglo je i rutinskije, ali je najbitnije prekinuti negativan niz™ tri po tri i titula
kipo Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 11 minutes ago, 189- said: jose Daj molim te, ovaj Brnli bi osrednji tim danas razbio sa 3-4 razlike (bar ovo u drugom pol). Pa nakon crvenog Rasi jedva imali jednu priliku
ArleKino Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 26 minutes ago, Ruxin said: Čestitke na ulasku u top 10 navijačima junajteda. Kako je odigrao fred? Bez greške.
Jeremija Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 30 minutes ago, Ruxin said: Čestitke na ulasku u top 10 navijačima junajteda. Kako je odigrao fred? Fala brt. Fred je bio izvrstan, najbolja partija do sada..
cvrlle Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 (edited) 27 minutes ago, renne said: tri po tri i titula jel to ista ona koju si koliko juce cestitao kloppovcima? Edited September 2, 2018 by cvrlle
renne Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 7 minutes ago, cvrlle said: jel to ista ona koju si koliko juce cestitao kloppovcima? ma jok, naša je sledeća sezona, sad vežbamo
Pokojni Ruxin Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 (edited) 19 minutes ago, Jeremija said: Fala brt. Fred je bio izvrstan, najbolja partija do sada.. E drago mi je zbog momka. A neki već počeli da pričaju kako je pepara sterao murinju do balčaka. Uvalio mu prevaru od 50 milki pa se sad smeje sve u 16 i neverue. Napravio magarca od njega. Uvalio karu. Natako na pitona. Meni lično je to malo preterana i glupa priča, drago mi je da to nije slučaj. Takođe mislim da se prema sportskim rivalima treba odnositi sa malo više poštovanja. Edited September 2, 2018 by Ruxin
kipo Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 8 minutes ago, Ruxin said: Meni lično je to malo preterana i glupa priča, drago mi je da to nije slučaj. Takođe mislim da se prema sportskim rivalima treba odnositi sa malo više poštovanja. Ti si pametan covjek, nisi budala Respekt, respekt, respekt
porucnik vasic Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 1 hour ago, John Coltrane said: Nego, sta bi sa predivnim Totenhemom? После резултата од прошле недеље, ово је некако јадно...без стила.
ArleKino Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 1 hour ago, John Coltrane said: Nego, sta bi sa predivnim Totenhemom? Mahmurni od pobjede na OT-u i Sonove pijanke povodom...kako se zove suprotno od ispraćaja u vojsku?
John Coltrane Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 45 minutes ago, porucnik vasic said: После резултата од прошле недеље, ово је некако јадно...без стила. Trebalo je da sacekam jos koje kolo pa onda da pitam, jel?! I dosta si nam ti sa stilom, gde bi nam bio kraj kad bi svi imali stila? Pitao sam zato sto nisam gledao obe tekme paralelno, a L.Moura mi je novopridosli igrac (pored Tripirea). No, ti si i proslo kolo izvukao pogresan zakljucak kad sam okacio onu fotku za Live...
Прслин Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Само Ливерпул, Челзи, Вотфорд и Вест Хем имају стопроцентни учинак.
Recommended Posts