Bright Billy Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 ako govoris dobro srpski nece niko ni da provali da si gostujuci navijac. znam par lokalnih navijaca arsenala koji su prosle godine isli na marakanu. nisu skakali i navijali, al su gledali utakmicu.
rooney Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Da se ispovedim, mislim da nisam normalan. Imam jednog brata od strcia koji to potvrdjuje. Obicno se klubovi iz istog grada mrze, ali ja prosto volim Everton. Uvek navijam za njih kad ne igraju protiv Redsa. Maybe it's just me! Secam se kad su oni klinci napunili City, cini mi se 4;0. Pogotovo sam ih gotivio u vreme Moyesa. Pa kad je onaj Neysmith postigao hat-trick.
rooney Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 4 minutes ago, Bright Billy said: ako govoris dobro srpski nece niko ni da provali da si gostujuci navijac. znam par lokalnih navijaca arsenala koji su prosle godine isli na marakanu. nisu skakali i navijali, al su gledali utakmicu. Trivia: 99 godine idem u jedno srpsko selo u Mitrovackom regionu, svi mladi ii proterani ili izbegli. Albanci sa obliznjeg sela su ih gadjali kamenjem dve tri noci zaredom. Ja idem sa italijankom da ih intervjuisemo i da napisemo izvestaj za OEBS. Italijanki se svidelo neko cvece i pita staru babu koje je to cvece i kako se zove. Baba kaze, sine, kazi da je bozur, mi ga zovemo srpskim cvecem ali ustvari to je siptarko cvece. Ja, onako iz sale kazem, baba, ja sam siptar, kad ona, izvini sinko molim te, nikad ne bih rekao posto govoris srpski bolje nego celo selo.
number_9 Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Sreća pa je Gomez brzSent from my SM-J320FN using Tapatalk
Bright Billy Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 (edited) 6 minutes ago, rooney said: Trivia: 99 godine idem u jedno srpsko selo u Mitrovackom regionu, svi mladi ii proterani ili izbegli. Albanci sa obliznjeg sela su ih gadjali kamenjem dve tri noci zaredom. Ja idem sa italijankom da ih intervjuisemo i da napisemo izvestaj za OEBS. Italijanki se svidelo neko cvece i pita staru babu koje je to cvece i kako se zove. Baba kaze, sine, kazi da je bozur, mi ga zovemo srpskim cvecem ali ustvari to je siptarko cvece. Ja, onako iz sale kazem, baba, ja sam siptar, kad ona, izvini sinko molim te, nikad ne bih rekao posto govoris srpski bolje nego celo selo. onda mozes opusteno da prodjes na istoku i zapadu. samo se pravi blesav, nemoj da navijas. a mozes i da kupis kartu za jug pa probas da udjes u sektor za gostujuce navijace, tu navijaj kolko god hoces... Edited September 1, 2018 by Bright Billy
Aleksandar88 Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Kriv je Klop koji mu nije nalupao šamare posle istog drkanja na prošloj utakmici. Još je prizvao ovog trola.
rooney Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Da li mozete da me prosvetlite, vidim neka zajebancija namoj racun provejava pa bih molio da budete direktniji malo!
levi Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 za šta da mu nalupa šamare, pa Klop ga tera da to radi, da ne ispucava, nego da nastavi akciju po svaku cenu
rooney Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 3 minutes ago, Bright Billy said: onda mozes opusteno da prodjes na istoku i zapadu. samo se pravi blesav, nemoj da navijas. a mozes i da kupis kartu za jug pa probas da udjes u sektor za gostujuce navijace, tu navijaj kolko god hoces... Hvala!
Aleksandar88 Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 za šta da mu nalupa šamare, pa Klop ga tera da to radi, da ne ispucava, nego da nastavi akciju po svaku cenuPo cenu da dribla svaki put? Onda treba Klopu nalupati šamare.
Recommended Posts