Weenie Pooh Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Firmino se definitivno vratio sa letovanja sa par kg viška
ArleKino Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 Weenie, si već rezervisao otvoreni autobus za paradu?
John Coltrane Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Ovaj Medison deluje sve bolje i bolje iz kola u kolo. Jel ga gledao neko u Brodu?
MiddleClass Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Kopi, ides li na Marakanu u novembru? Sektor za gostujuce
Weenie Pooh Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Fat Bobby Marjanović ne može ni da se odlepi od zemlje, a ipak zabija.
number_9 Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 A taman sam hteo da napišem da igra kao da je mamuranSent from my SM-J320FN using Tapatalk
MiddleClass Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 28 minutes ago, ArleKino said: Weenie, si već rezervisao otvoreni autobus za paradu? +1 Cestitke na tituli puldjani!
Weenie Pooh Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Ovaj Medison deluje sve bolje i bolje iz kola u kolo. Jel ga gledao neko u Brodu?Ala si ga urekao, maestralno se nije snašao kod ovih kornera.
John Coltrane Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Just now, Weenie Pooh said: 14 minutes ago, John Coltrane said: Ovaj Medison deluje sve bolje i bolje iz kola u kolo. Jel ga gledao neko u Brodu? Ala si ga urekao, maestralno se nije snašao kod ovih kornera. A malopre su ga zumirali kako "resava" 75mil£ u 16m bas posle nekog centarsuta.
radnik Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Malo se sekirah, treba da daju 2 u prvom i u zadnji cas. Drugu polovinu poluvremena stisnuo Leicester fino. Sad pametno, malo li su puta prosuli 2-0.
rooney Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 (edited) Bas bih dosao u BG ali se plasim da me neko ne prebije, ne sto sam Albos nego Liverpuldjanin! btw. da li checkiraju da li imas oruzje pri ulasku u stadion mozda ako se zaklinjem u faraona Vucica... Edited September 1, 2018 by rooney
ArleKino Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 3 minutes ago, rooney said: Bas bih dosao u BG ali se plasim da me neko ne prebije, ne sto sam Albos nego Liverpuldjanin! btw. da li checkiraju da li imas oruzje pri ulasku u stadion mozda ako se zaklinjem u faraona Vucica... Dođi u Liverpoolovom dresu sa natpisom "ROONEY" i ne sekiraj se, niko ti neće prići ni blizu.
rooney Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 1 minute ago, ArleKino said: Dođi u Liverpoolovom dresu sa natpisom "ROONEY" i ne sekiraj se, niko ti neće prići ni blizu. dobro si Arle...
Recommended Posts