Jump to content

Premier League 2018-19

Featured Replies

2 minutes ago, aram said:

ono prvo je bilo za crveni...

100%

Mogao bi bas Brajton i da uvali jedan gol, cisto da ne bude dosadno.

Scouseri, ako sad ne uzmete, nikad necete (Winnie ce reci da sam bandvagoner ili da dzinksujem, ali ok). :)

Edited by Giggsy

Rutinski :fantom:

Alison :hail:

Породише.

Sent from my iPhone using Tapatalk

izvuce se Liverpul :fantom:

Čestitamo na tituli

• Author

Čestitke Weenieju na tituli. :fantom:

Џинксујете багро![emoji14]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Avaj, džabe nam osvojena titula kad smo pola šampionata utakmice odigrali kao da nam na klupi sedi Mourinho :sad: 

Avaj, džabe nam osvojena titula kad smo pola šampionata utakmice odigrali kao da nam na klupi sedi Mourinho :sad: 
Pa tako se i uzimaju titule
Još sad kad imate i golmana, samo nebo je granica

Tako se takođe i ne uzimaju titule. 

Danas se Alisson nepotrebno bahatio, ali jednom odbranom sačuvao dva boda. Jedini stvarno dobar je bio Wijnaldum, što stvarno nisam očekivao. OK su delovali i Robertson i Milner, ali u drugom poluvremenu sve ostalo žali bože.

16 minutes ago, Weenie Pooh said:

Isto sam pomislio dok ne shvatih da Robertson i Alex učestvuju u akciji, završnici, sekunda falila za go. To kod Murinja neće da može

Kad smo kod golmana, DDG još nije potpisao već viđen ugovor, štaviše nisu u pregovorima even close :dry:

Edited by kipo

Uprkos svemu, nekako su delovali sigurno, prošle sezone bih umro poslednjih 10 minuta, sada sam bio daleko mirniji.

Guest
This topic is now closed to further replies.