Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2 minutes ago, aram said:

ono prvo je bilo za crveni...

100%

Posted

Mogao bi bas Brajton i da uvali jedan gol, cisto da ne bude dosadno.

Posted (edited)

Scouseri, ako sad ne uzmete, nikad necete (Winnie ce reci da sam bandvagoner ili da dzinksujem, ali ok). :)

Edited by Giggsy
Posted

Породише.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Čestitke Weenieju na tituli. :fantom:

Posted

Џинксујете багро![emoji14]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Avaj, džabe nam osvojena titula kad smo pola šampionata utakmice odigrali kao da nam na klupi sedi Mourinho :sad: 

Posted
Avaj, džabe nam osvojena titula kad smo pola šampionata utakmice odigrali kao da nam na klupi sedi Mourinho :sad: 
Pa tako se i uzimaju titule
Još sad kad imate i golmana, samo nebo je granica
Posted

Tako se takođe i ne uzimaju titule. 

Danas se Alisson nepotrebno bahatio, ali jednom odbranom sačuvao dva boda. Jedini stvarno dobar je bio Wijnaldum, što stvarno nisam očekivao. OK su delovali i Robertson i Milner, ali u drugom poluvremenu sve ostalo žali bože.

Posted (edited)
16 minutes ago, Weenie Pooh said:

Isto sam pomislio dok ne shvatih da Robertson i Alex učestvuju u akciji, završnici, sekunda falila za go. To kod Murinja neće da može

Kad smo kod golmana, DDG još nije potpisao već viđen ugovor, štaviše nisu u pregovorima even close :dry:

Edited by kipo
Posted

Uprkos svemu, nekako su delovali sigurno, prošle sezone bih umro poslednjih 10 minuta, sada sam bio daleko mirniji.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...