radnik Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Pa ono, organizacija iz zadnje linije od noge do noge. Pep obicno to igra sa 11 veznjaka\tehnicara pa prolazi. Ja sam uvek tako njegove timove gledao, narocito Barsu. Ovaj veznjak\tehnicar je nesto bolji u odbrani, ok bice def masc. npr, ovoj je nesto bolji napred ok on ce biti ono sto smo zvali nekad napadac , recimo messi, ovaj je brz ajde bice bek itd. Eto SF rekao Kakva kazna Arsenalu
John Coltrane Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Arsenalu stigao Mojes sa sezonom posle. Weenie, mogli smo baciti koju paru na Pedra?Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Baksuz Tako vam i treba kad ste Ruxina oterali.
Weenie Pooh Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 1 minute ago, John Coltrane said: Weenie, mogli smo baciti koju paru na Pedra? Od kad smo to ti i ja na istoj strani? Jesi prebegao za Mersisajd ili me mešaš za onog izdajnika Copkillaha?
Weenie Pooh Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Just now, radnik said: Navijam za treci, mora kazna i za ovo. Onda bismo morali da dobijemo sa +3 u Hodžiluku da ostanemo na prvom mestu...
Recommended Posts