Jump to content

Premier League 2018-19

Featured Replies

• Author

Nama u sredini terena Guendouzi i Xhaka. :ajde: Torreira na klupi. Juande Ramos v2.0 će dobiti otkaz do Nove godine sa ovakvim glupostima.

Nama u sredini terena Guendouzi i Xhaka. :ajde: Torreira na klupi. Juande Ramos v2.0 će dobiti otkaz do Nove godine sa ovakvim glupostima.

Што Ургвљјац не игра?

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Author
5 minutes ago, porucnik vasic said:

Што Ургвљјац не игра?

Nije u match fitnessu. Jedino obrazloženje. Kao da se većina boji ozljeda za igrače sa SP-a nakon KdB-a.

Lose je sto Azar nekrece od pocetka. Arsenal je njegova musterija. Nisam bas siguram da Celzi ima dovoljno kvaliteta u napadu bez njega.

S' druge strane Saka mi je iznanedjenje?! Ozil i Ivobi takodje. Saka i Ozil su bili katastrofalni protiv Sitija. Ovo je perfektna utakmica za Lakazeta. Abamejang na levu stranu, Lakazet napred i Ramzi iza na Zorzinja da ugasi saribol. Toreira da pokrije iza Ramzija. Jos cudnija odluka nego Sarijeva da ne krece sa Azarom.

Celsi ima jednog Engleza u 11, a Arsenal jednog na klupi. 

Koji je idiot patentirao ovo golmansko izdrkavanje, kad postave oba štopera na gol-aut liniju pa onda kao dodaju sa njima da bi tri sekunde kasnije bili prinuđeni da je šibnu nasumično ka centru?

eto ga

Mislim Pep

1-0 Pedro

Ima Pedro da spakuje 20 golova ko iz pi*ke. Bravo Sari.

1 minute ago, radnik said:

Mislim Pep

Ne sećam se da sam video kod Pepa da se dodaju baš na gol-aut liniji, i to bez ikakvog vidljivog efekta. Šta to treba da postigne, da izmori protivnika?

Naravno Ceh uvek pozdravljen aplauzom, to je uvek bio obicaj kada je u pitanju vrhunski golman i covek iz Pljzena :isuse:

1 minute ago, John Coltrane said:

Ima Pedro da spakuje 20 golova ko iz pi*ke. Bravo Sari.

Ako budu igrali protiv Arsenala desetak puta, svakako.

Neuporedivo gledljiviji Chelsea pod lažnim Talijanom nego pod pravim.

1 minute ago, Weenie Pooh said:

Ne sećam se da sam video kod Pepa da se dodaju baš na gol-aut liniji, i to bez ikakvog vidljivog efekta. Šta to treba da postigne, da izmori protivnika?

Pep je imao malo respektabilnije igrace od Ceha, Mustafija i Sokratisa pa je to bolje izgledalo. Za ovu trojicu je premija da ne daju autogol.

Bogami ne bih bio u koži (ljubitelja) Topnika™ ove sezone. 

neko ima Aubemayanga, a neko Moratu  :sleep:

Guest
This topic is now closed to further replies.