Weenie Pooh Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 In Soviet Russia, Neil Warnock does not exist.
John Coltrane Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 20 minutes ago, copkillah said: Grujić će možda u CSKA na pozajmicu do kraja sezone. To bi verovatno i značilo da je trajno završio sa Liverpulom. Trebao je neku Holandiju zabosti, upropastio ga je rani potpis za Liverpul.
John Coltrane Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Evo i za Topnike™ https://www.fullmatchesandshows.com/2018/08/13/gary-nevilles-soccerbox-thierry-henry/
porucnik vasic Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 8 hours ago, John Coltrane said: Trebao je neku Holandiju zabosti, upropastio ga je rani potpis za Liverpul. Дечко има 22 године. Није њега још нико и нигде упропастио.
borris_ Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Već sam vidio dva članka u fr novinama o Zidanu i MU i obostranoj želji. Ima li išta o tome u engleskoj?
John Coltrane Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Дечко има 22 године. Није њега још нико и нигде упропастио.Ne shvataj licno, veliki klubovi tako funkcionisu po principu kvantitet ce izroditi kvalitet (Chelski je prvak po broju dece na pozajmicama koja su obecavala, a posle se izgubila u nekim drugorazrednim ligama).Zizu u UTD su samo vlazni snovi, bar do zime. Mozda ga Bekam ubedjuje .Sent from my SM-T365 using Tapatalk
copkillah Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Može Zizu sto puta da dođe u MU, ali tamo neće biti Rafe da mu sastavi ekipu
Прслин Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Зидан долази за тренера када слепци смене Бога фудбала. Вероватно је већ и кренуо у преговоре, зато и није било трансфера. Вудворд је пица првог реда. Замениће Бога фудбала у јануару Зиданом, који је још привлачнији спонзорима, и онда је и себи купио ову годину, па и следећу.
copkillah Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 To bi bio odličan test za Zidana, potpuno novo okruženje i znatno ozbiljnija kokurencija u ligi.
porucnik vasic Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 5 hours ago, John Coltrane said: Ne shvataj licno, veliki klubovi tako funkcionisu po principu kvantitet ce izroditi kvalitet (Chelski je prvak po broju dece na pozajmicama koja su obecavala, a posle se izgubila u nekim drugorazrednim ligama). Zizu u UTD su samo vlazni snovi, bar do zime. Mozda ga Bekam ubedjuje . Sent from my SM-T365 using Tapatalk Уопште не схватам лично, једино је проблематична твдрдња да је Ливерпул 'упропастио' Грујића.
goofs Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Ma nije Liverpool, ako u ikoga treba upirati prstom onda mozemo upirati u plejadu mudraca koji se vrzmaju oko vecitih, i plejadu Ramadanija. Kao i puno njih pre njega otisao je prerano u prejak tim, i izgubio kontinuitet i prostor za napredak koji bi imao u nekom Volsfburgu, pa cak i kod ovih nasih.
John Coltrane Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 1 minute ago, porucnik vasic said: Уопште не схватам лично, једино је проблематична твдрдња да је Ливерпул 'упропастио' Грујића. Ja bih voleo da gresim, ali mi ne deluje da mu je iskustvo kod Vornoka donelo puno. U suprotnom bi verovatno imao mesta u prvih 22 igraca Liverpula. Pri tom je Grujic odbio Kardif i pored toga sto su ljudi usli u PL. Gde god da ode imace malo vremena da se prilagodi. CSKA je bio, takodje, dovodjen u vezu sa Grujicem.
copkillah Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 10 minutes ago, John Coltrane said: Ja bih voleo da gresim, ali mi ne deluje da mu je iskustvo kod Vornoka donelo puno. U suprotnom bi verovatno imao mesta u prvih 22 igraca Liverpula. Pri tom je Grujic odbio Kardif i pored toga sto su ljudi usli u PL. Gde god da ode imace malo vremena da se prilagodi. CSKA je bio, takodje, dovodjen u vezu sa Grujicem. Apsolutno, uostalom zaboravlja se da je odigrao 13 utakmica u nizu i da Vornok nije želeo ni da ispoštuje taj minimum od 14 utakmica i da mu se više isplatilo da plati milionski penal. Očigledno tu nešto ne štima, ja stvarno ne znam šta tačno. Možda je odbio Kardif zato što želi da ode u neki malo veći klub (i da igra Evropu?) ali odlazak sa ostrva će, kao što sam pomenuo, verovatno da bude trajan.
John Coltrane Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 1 minute ago, copkillah said: Apsolutno, uostalom zaboravlja se da je odigrao 13 utakmica u nizu i da Vornok nije želeo ni da ispoštuje taj minimum od 14 utakmica i da mu se više isplatilo da plati milionski penal. Očigledno tu nešto ne štima, ja stvarno ne znam šta tačno. Možda je odbio Kardif zato što želi da ode u neki malo veći klub (i da igra Evropu?) ali odlazak sa ostrva će, kao što sam pomenuo, verovatno da bude trajan. Definitivno nesto ne stima obzirom da bi dobrim igrama u Kardifu pokazao i Klopu koliko vredi jer bi mu u PL bio "na oku". Bilo je nekih ponuda i od M'boroa, ali je i njih odbio.
porucnik vasic Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 1 hour ago, John Coltrane said: Ja bih voleo da gresim, ali mi ne deluje da mu je iskustvo kod Vornoka donelo puno. U suprotnom bi verovatno imao mesta u prvih 22 igraca Liverpula. Pri tom je Grujic odbio Kardif i pored toga sto su ljudi usli u PL. Gde god da ode imace malo vremena da se prilagodi. CSKA je bio, takodje, dovodjen u vezu sa Grujicem. Ливерпул хоће са њим да продужи уговор. То ваљда говори да га имају у плану.
Recommended Posts