MiddleClass Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 4 hours ago, Miljenko said: Rekoh ti ja. Duel ekipa koje su nekad i nikad igrale lijep fudbal.
Miljenko Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 To je bila reakcija na onaj pokusaj ispucavanja Ceha, kada je zamalo dao autogol.
Baldrick S. Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Sad odgledah na miru Liverpool - West ham. Ramos je stvarno resetovao Salaha na fabricka podesavanja. Mo se sklanja od duela, brdo lopti je izgubio zbog toga. CIm vidi da igrac krece ka njemu odmah se pomera barem pola metra. Trebace mu jedno 5 utakmica da se vrati na ono da nece bas svaki igrac da ti ukrlja sa dve noge ili ti uradi maja geri. Imace problem Lpl ove sezone sa egoima napadaca - vidi se da svi 'oce da daju go, nadrkavaju se jedan preko drugog, drcni da urade sami.
Weenie Pooh Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Šta li si ti gledao Pet utakmica, kažeš? Pa dobro™ od Reala na ovamo igrao je protiv Man City, Mad Utd, Napolija, Torina, i Šunke. Od sledeće znači prestaje da igra kao vulvica koja sa loptom beži od duela, i počinje junački da se zaleće prsa u prsa. Još genijalnija mi je ova ideja da će biti problema zato što napadači hoće da daju gol
porucnik vasic Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 1 hour ago, copkillah said: Više je za sportski wtf Или топић посвечем фудбалу у САД.
copkillah Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Ma dobro, ja to malo zezam Koltrejna na račun njegovog omiljenog bivšeg fudbalera
189- Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 ode bakayoko na pozajmicu u milan sa pravom otkupa sledeceg leta. cena ce biti valjda oko 40 miliona eura.
goofs Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Je l valja taj ista? Vidim po Celzijevom redditu da otprilike slave sto su ga se otarasili.
189- Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 verovatno najgore pojacanaje poslednjih godina (ako ne racunamo djilabodjije i slicne)...jednu jedinu utakmicu je odigrao dobro i to protiv uniteda. u ostalim utakmicama je bio tragican do loseg. glavni problem mu je nedostatak samopouzdanja, posto nakon prvih nekoliko losih utakmica samo je tonuo sve dublje...
copkillah Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Grujić će možda u CSKA na pozajmicu do kraja sezone. To bi verovatno i značilo da je trajno završio sa Liverpulom.
Recommended Posts