Meazza Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 54 minutes ago, Bujodrag said: Meni rock odavno više ne treba.
Bujodrag Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Odsvirao je to sad u Sava Centru. On još uvek nije too old.
Durruti Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 1 hour ago, Bujodrag said: Meni rock odavno više ne treba. Vol 2 Otkrio sam pesmu jer je bila odjavna u jednoj epiyodi Sopranosa. Na prvo slušanje me zdrmala. a evo ga i uživo, lud ko struja
Durruti Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Nema tuge i nepravde u realnom životu koju Sinan već nije već opevao. Mali čovek imao je svoje skromne snove i želje od života, al ne da bagra. I to mu oduze
ToniAdams Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Hteo je zenu ko svaki covek pa kupi zemlju kraj planinskog vrela i sljivik mali za rakiju i kucicu na kraju sela Ref. 2x Delija momak u najlepse doba zeleo je zenu, zeleo je dom najlepse dane u kucici maloj zeleo je on da prozivi s’ njom Jednog je dana pred zore rane pozvao kuma i desetak ljudi kocije nas’o za svatove da isprose zenu sto ljubi Najlepsom curom u njihovom kraju ozeni se drugi, pokloni joj sve najdrazi njeni ne zelese njega voleo je nju, a ostao bez nje Ref. 2x zajebana situacija
Durruti Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 (edited) 20 minutes ago, ToniAdams said: Hteo je zenu ko svaki covek pa kupi zemlju kraj planinskog vrela i sljivik mali za rakiju i kucicu na kraju sela Ref. 2x Delija momak u najlepse doba zeleo je zenu, zeleo je dom najlepse dane u kucici maloj zeleo je on da prozivi s’ njom Jednog je dana pred zore rane pozvao kuma i desetak ljudi kocije nas’o za svatove da isprose zenu sto ljubi Najlepsom curom u njihovom kraju ozeni se drugi, pokloni joj sve najdrazi njeni ne zelese njega voleo je nju, a ostao bez nje Ref. 2x zajebana situacija Veoma. LJubav kao takva izlgleda nije dovoljna u situaciji je kad su poštenom momku konkurencija bogati đuvegija i alavi roditetelji, koji su svojoj ćerki vertikalnu prohodnost hteli da obezbede udajom. Edited November 3, 2018 by Durruti
Durruti Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 4 minutes ago, ToniAdams said: pa da, ko se lozi na sint plus distorzija
Durruti Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 28 minutes ago, ToniAdams said: pa da, ko se lozi na sint pa ima i za one koji vole gitaru
ragasto Posted February 13 Posted February 13 Samo da prijavim da je izašlo ovo kapitalno delo: Iz sadržaja: MILE BAS I JUŽNI VETAR KAO STVARNI JUGOSLOVENSKI ANDERGRAUND, Miša Đurković, RUŽA VETROVA – ENERGIJA JUŽNOG VETRA, Ognjen Lopušina, JUGOSLOVENSKO DRUŠTVO I NARODNA MUZIKA: SOCIJALISTIČKA ELITA PROTIV NACIONALNE TRADICIJE, Aleksandar Raković, JUŽNI VETAR IZMEĐU WORLD MUSIC I ORIJENTALIZACIJE, Jasmina Milojević, MUZIČKI NASTUPI VELIKE PETORKE JUŽNOG VETRA KAO PRIMER SAVREMENOG PUBLIC SPEAKING-A, Miloš Stanković, VIZUELNA POETIKA JUŽNOG VETRA, Saša Radojević, i mnogi drugi. 1 1 1
ragasto Posted February 26 Posted February 26 (edited) Delfijeve knjižare. Inače, evo kompletnog sadržaja: Za sada sam pročitao uvod i poglavlje o Diskosu. Naslov uvoda je malo...hm, nategnut pošto ne znam baš koliko može da se razvuče definicija andergraunda pa da odvališ tako nešto, a Diskos (jedna od ukupno dve fabrike ploča i kaseta u Srbiji) pravi te iste ploče i kasete u 3 smene. Neke rekordne tiraže da ne pominjem. Ali ok, to je samo reč priređivača. @Frank Pembleton Edited February 26 by ragasto 1
Recommended Posts