precog Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 5 hours ago, ObiW said: Da bre. Tolko su provocirali sa rip sinan da su iznervirali Indija i Miralema, te nezne i emocionalno izbalansirane ppp biljke. a zakleo bih se da si sluso bijelo dugme, a ne sinana. kako se prevarih...
Pontijak Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 44 strane strastvene diskusije o pokojnom Sinanu Sakicu! pa covek ocito bio umetnik/pevac kada je vest o njegovoj smrti mogla da izazove toliko strastvenih rasprava koje su bile mnogo vise od diskusije o muzici i pokojnom pevacu
Malkmus Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Nije ovde toliko sam Sinan u pitanju. Nisam stekao utisak da je neko ovde baš lično protiv Sinana, već protiv kiča. A sad to što se poštovanje kiča koristi da se pokaže pripadnost narodu, samim tim i apsolutnoj dobroti, nasuprot apsolutnom zlu, to je nebitno, je l'.
Miralem Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 5 hours ago, ObiW said: Da bre. Tolko su provocirali sa rip sinan da su iznervirali Indija i Miralema, te nezne i emocionalno izbalansirane ppp biljke. hmmmm... ajde navedi gde sam ja to iznerviran, sa posebnim osvrtom na ripovanje. naravno, to je retoricki zahtev, posto nista smisleno ne ocekujem od retarda poput tebe.
Joe D Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 dobro, ovaj sto je citirao platona je realno zatvorio topik, mozete se slobodno razici.
Tribun_Populi Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 1 minute ago, Malkmus said: A sad to što se poštovanje kiča koristi da se pokaže pripadnost narodu, samim tim i apsolutnoj dobroti, nasuprot apsolutnom zlu, to je nebitno, je l'. Pa sad, to se koristi u upravoj srazmeri sa time koliko se podmetanje koristi da bi se od toga opralo. Ili da pojednostavim, ako neko kaže "slušaj šta hoćeš, ali ne seri po glavama onih koji poštuju i slušaju nešto što ti smatraš manje vrednim", to ne znači da neko poštuje kič, već princip. Nikako teška kognitivna operacija, reklo bi se na prvu. Međutim...
Malkmus Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 O kakvom pranju ti pričaš posle onoga što si mi napisao juče? Bote.
Tribun_Populi Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 2 minutes ago, Malkmus said: Bote. Nabôte brat.
Miralem Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 8 minutes ago, Malkmus said: Nije ovde toliko sam Sinan u pitanju. naravno da nije. ovde se radi o radulovicu. kao i na svakom drugom topiku, iako mi ostali toga mozda nismo svesni. 3 minutes ago, Tribun_Populi said: Pa sad, to se koristi u upravoj srazmeri sa time koliko se podmetanje koristi da bi se od toga opralo. Ili da pojednostavim, ako neko kaže "slušaj šta hoćeš, ali ne seri po glavama onih koji poštuju i slušaju nešto što ti smatraš manje vrednim", to ne znači da neko poštuje kič, već princip. Nikako teška kognitivna operacija, reklo bi se na prvu. Međutim... e al vidis, zasto je lose srati po glavama onih koji konzumiraju i vesele se djubretu? to je osnovno ljudsko pravo.
Tribun_Populi Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 1 minute ago, Miralem said: e al vidis, zasto je lose srati po glavama onih koji konzumiraju i vesele se djubretu? to je osnovno ljudsko pravo. Benliga, meni i to kič.
Malkmus Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 5 minutes ago, Miralem said: naravno da nije. ovde se radi o radulovicu. kao i na svakom drugom topiku, iako mi ostali toga mozda nismo svesni. Nije loše s vremena na vreme podsetiti, Topuzli Miralem-bote.
Caligula Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 42 minutes ago, Pontijak said: 44 strane strastvene diskusije o pokojnom Sinanu Sakicu! pa covek ocito bio umetnik/pevac kada je vest o njegovoj smrti mogla da izazove toliko strastvenih rasprava koje su bile mnogo vise od diskusije o muzici i pokojnom pevacu Sinan je 1svoj covek, onoliko koliko sam od njega ispratio, i to je vec neki ozbiljan ljudski kvalitet. Ali mislim da sve ovo nije o Sinanu itch. Procitaj topik od samog pocetka (Radisa ga doduse cudno splitovao) jako je interesantno. Cak i Indy-eva argumentacija nije bila losa za diskusiju, dok nije eksplodirao. Jedino sto je vrlo neprimereno je takva vrsta diskusije na RIP topiku, to je trebalo odmah ili splitovati ili brisati.
Miralem Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 19 minutes ago, Malkmus said: Nije loše s vremena na vreme podsetiti, Topuzli Miralem-bote. imam dojam da se ti malo previse podsecas za sopstveno dobro.
Recommended Posts