bradilko Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 svi su pred bogom isti.. žali i pusti druge da žale svoje mrtve
renne Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 r.i.p. Dusan Djukic-Djuka (Innamorata, Pop Masina, Papatra, Disciplina Kicme...), mada ne znam koliko ce to silnim Sinanovim obozavateljima da znaci...Uvek moraš da iskomentarišeš
Cane Vukic Prebranac Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 23 minutes ago, Nikola Kiric said: ne uvek. sutra ce isti i za Cecom da zale... Срећа па имамо тебе као моралну вертикалу и појам музичког укуса.
bradilko Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 29 minutes ago, Nikola Kiric said: ne uvek. sutra ce isti i za Cecom da zale... žaliće što je tako dugo trajala.. ovaj sinan je bio čova pun strasti,mračan rekao bih suicidan, pevao onako kako je jedino upoznao muziku..kafanski rock star.pevao o izgubljenom spokoju, o svemu što muči običan svet. iz one dobre jugoslavije, margina, čini mi se neokaljan u ratnom brlogu.. možda mu nije mesto na ovom topiku ali odavala se počast i mnogo gorima od njega.. a i glupo je smatrati neki topik svojim uzvišenim zabranom.. ovo me podseća na pivski topik i nežne latice međ pivolocima
SDSG Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 3 hours ago, Nikola Kiric said: r.i.p. Dusan Djukic-Djuka (Innamorata, Pop Masina, Papatra, Disciplina Kicme...), mada ne znam koliko ce to silnim Sinanovim obozavateljima da znaci... Sinan i JV su u zanru koji su svirali ostavili dubok trag i obeležili su jednu epohu.I tesko ce neko da radi to onako kako je on radio. Ta slušam EKV filozofija ti je skroz pogrešna.
James Marshall Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 Ma neka sluša i neka žali ko god koga hoće.
Haralampije Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 19 minutes ago, SDSG said: Sinan i JV su u zanru koji su svirali ostavili dubok trag i obeležili su jednu epohu.I tesko ce neko da radi to onako kako je on radio. Ta slušam EKV filozofija ti je skroz pogrešna. problem je sto Kiric ne slusa EKV , inace ta filozofija mu nije pogresna
Indy Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 25 minutes ago, James Marshall said: Ma neka sluša i neka žali ko god koga hoće. Tolerancija cveta forumom, k'o alge u jezerima.
James Marshall Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 Ne znam, mislio sam da je ovo forum ozbiljnih ljudi, da je ta priča "moj ukus je bolji od tvog" ipak ostala u VIII osnovne, mada je uočljiv obrazac da se svojim ukusom uglavnom najviše hvale rokeri i metalci (ne govorim o forumu, je l' te)
Indy Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Ko zna, možda su oni na pravom forumu, a ja na pogrešnom.
Joe D Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 talking about neukus, kako se u tom pogledu tretira naijanje na nos istog na topiku o pokojnicima svaki put kad umre neki nekul izvodjac?
Joe D Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 pa nista, od sad na ovaj topik da se dolazi najpre sa potvrdom o kvalitetu umetnika od vrhovnog strucnjaka, a onda i sa polozenim testom iz poznavanja opusa i zivota preminulog i sa prilozenom kartom sa koncerta, da slucajno ne bude banalan ili neiskren. nego, kakve to veze ima sa ovom moj pokojnik>tvoj pokojnik pojavom?
Recommended Posts