levi Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 mislim da je dilema da li može sad da ga uvede sa klupe a posle da ga zameni kad izneveri i ubeleži standardnih 1-2 poena trebalo bi da može, ako je isto kao u ucl fantaziju
crtamOrasi Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Pa može, samo ako ima koga da ubaci umesto njega. Jedino što ne može je da se igrač sa učinkom vraća na teren, to kažem.
cvrlle Posted June 15, 2018 Author Posted June 15, 2018 @Calavera ladno si imao golmana saudijske arabija a ja mislio podjebavas juce
crtamOrasi Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Kad smo kod toga šta može a šta ne da budem kolegijalan i upozorim da traka ne može da predje na igrače na klupi kod bench boosta. Tako da igrači koji su kakva takva opcija za kapitena treba ipak da budu na terenu.
crtamOrasi Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 (edited) A da, i džoker ne može da se opozove jednom kad se potvrdi korišćenje. I ne mogu oba u istom kolu. Sa wc valjda mogu da se kombinuju. Edited June 15, 2018 by crtamOrasi
Tolaa Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Ja cu osramoceno da se povucem iz fantazija posle prvog kola kad izgubim od protivnika koji u timu ima 3 vedete orlova. Sto ne naleteh na njega kad igraju protiv Brazila ili makar Svajcarske?
San Epifanio Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 17 hours ago, Calavera said: moglo bi biti i gore, recimo ako bi uz dzagoeva imao i saudijskog golmana 36 minutes ago, cvrlle said: @Calavera ladno si imao golmana saudijske arabija a ja mislio podjebavas juce Pazi kad mi nije ni na kraj pameti bilo da Calavera govori o svom timu.
Hobbit slayer Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Ne budi na kraj srca Tolaa... [emoji41]Ja sam to sklopio u nedostatku inspiracije, posle "par" vopsića u 3 ujutro...Tada me gastoski patriotizam najjače drma... Ja cu osramoceno da se povucem iz fantazija posle prvog kola kad izgubim od protivnika koji u timu ima 3 vedete orlova. Sto ne naleteh na njega kad igraju protiv Brazila ili makar Svajcarske? Sent from my E6653 using Tapatalk
cvrlle Posted June 15, 2018 Author Posted June 15, 2018 1 hour ago, crtamOrasi said: Kad smo kod toga šta može a šta ne da budem kolegijalan i upozorim da traka ne može da predje na igrače na klupi kod bench boosta. Tako da igrači koji su kakva takva opcija za kapitena treba ipak da budu na terenu. si probao da zamenis akinfeeva i cabbalera? pise da ce se gube poeni iako si pozvao pomoc klupe
Calavera Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 (edited) 1 hour ago, cvrlle said: @Calavera ladno si imao golmana saudijske arabija a ja mislio podjebavas juce 47 minutes ago, San Epifanio said: Pazi kad mi nije ni na kraj pameti bilo da Calavera govori o svom timu. ne kapirate vi taj next level instinkt uopste se ne radi o tome da sam juce ceprkao po timu do fajronta i nisam imao da potrosim vise od 4.0 na golmana Edited June 15, 2018 by Calavera
cvrlle Posted June 15, 2018 Author Posted June 15, 2018 (edited) 5 minutes ago, Calavera said: ne kapirate vi taj next level instinkt uopste se ne radi o tome da sam juce ceprkao po timu do fajronta i nisam imao da potrosim vise od 4.0 na golmana e manny, manny... nekad si bio ozbiljan igrac Edited June 15, 2018 by cvrlle
Calavera Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 videces ti kad mali djavo zablista na velikoj sceni
crtamOrasi Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Nandez za svaki slučaj izlazi u 59om da me zajebe za dva poena. Zajebo sam i traku u žurbi, možda nije u ovom ali Ziyach je za sada je kapiten u drugom kolu, nema brige
San Epifanio Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Ode cs Hegazija...Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
John Coltrane Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 On 13.6.2018. at 20:12, crtamOrasi said: Ko ti je iznenadjenje, De Bruyne? On 13.6.2018. at 20:52, John Coltrane said: Reveal hidden contents Carlos Sanchez URU Upisa covek asist
Recommended Posts