San Epifanio Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 Pa da li je moguce da se Dzagoev vec povredio. ja sam smrt za igrace.
Calavera Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 6 minutes ago, San Epifanio said: Pa da li je moguce da se Dzagoev vec povredio. ja sam smrt za igrace. moglo bi biti i gore, recimo ako bi uz dzagoeva imao i saudijskog golmana
Velocipede Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 grupa A SPark -Paceri Meraklije UCFC - FooBar SPark - Meraklije UCFC Paceri - FooBar SPark - FooBar Paceri - Meraklije UCFC grupa B Ubogi Ubijevci - Argentina Utd EON - Zarjavele Trobente Ubogi Ubijevci - EON Argentina Utd - Zarjavele Trobente Ubogi Ubijevci - Zarjavele Trobente* Argentina Utd - EON grupa C No Totti no party - Pokusni Kunici Djubretari - Fickauskas RSFC No Totti no party - Djubretari Pokusni Kunici - Fickauskas RSFC No Totti no party - Fickauskas RSFC Pokusni Kunici - Djubretari grupa D Dva Tragroma - Cuvari Tradicije Invisible, Inc. - FC Ronin Dva Tragroma - Invisible, Inc. Cuvari Tradicije - FC Ronin Dva Tragroma - FC Ronin Cuvari Tradicije - Invisible, Inc. grupa E Leteci Magarci - 10 000 000 € Misirke - Ultimo Beer Centre Leteci Magarci - Misirke 10 000 000 € - Ultimo Beer Centre Leteci Magarci - Ultimo Beer Centre 10 000 000 € - Misirke grupa F Miami Heat - Petoletka Trotters Inc. - FT Milan Miami Heat - Trotters Inc. Petoletka - FT Milan Miami Heat - FT Milan Petoletka - Trotters Inc. grupa G Stidne Dlake™ - Granicar Buljarica Brothers - 110% Stidne Dlake™ - Buljarica Brothers Granicar - 110% Stidne Dlake™ - 110% Granicar - Buljarica Brothers grupa H CVP - Limanac UTD Pantelia Stars - Queens Park Andjus CVP - Pantelia Stars Limanac UTD - Queens Park Andjus CVP - Queens Park Andjus Limanac UTD - Pantelia Stars
cvrlle Posted June 14, 2018 Author Posted June 14, 2018 35 minutes ago, San Epifanio said: Nisu dostupni sastavi protivnika? nadam se da ce nam otvoriti ubrzo tu opciju. ne mogu da se setim da li se bese ceka da se celo kolo odigra ili...
San Epifanio Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 Golovin je jos i bolji. Ubelezio sam cs Akinfeeva. Nije lose... Osim ako @Timmi nema Golovina ili Gadzinskog, tad bi bilo mnogo lose...
Velocipede Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 (edited) Dobar početak s Golovinom... 13 poena Da li kapiten može da se menja posle svakog dana? Kakva glupost što mi Golovin nije bio kapiten... Edited June 14, 2018 by Velocipede
Sam Spade Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 (edited) Meni Akinfejev (c). Edited June 14, 2018 by Sam Spade
Ros Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 kako me usralo sa akinfeevim, golovinom i ignasevicem protiv koga igram u h2h?
cvrlle Posted June 14, 2018 Author Posted June 14, 2018 3 hours ago, Ros said: kako me usralo sa akinfeevim, golovinom i ignasevicem protiv koga igram u h2h? cek, cek. nesto mi tu ne stima zar nisi ti ovaj bez svih ovih koje si gore pobrojao?
Ros Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 6 hours ago, cvrlle said: cek, cek. nesto mi tu ne stima zar nisi ti ovaj bez svih ovih koje si gore pobrojao? ma palim te. ne brigaj
Velocipede Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Da li može zamenjen igrač da se ponovo vrati u tim? NIsam stigao da podesim tim, ostali mi na klupi oni koji igraju danas, a u timu su oni koji igraju kasnije. Da li mogu da izbacim ove koji igraju kasnije, pa da ih kasnije vratim ako bude potrebno? U pravilima stoji da je dozvoljen neograničen broj izmena, ne znam kako to da tumačim.
crtamOrasi Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Može, može, naravno. Samo igrače koji nose neke bodove ne možeš da vratiš na teren. One koji nisu igrali još uvek možeš da vrtiš koliko hoćeš.
Recommended Posts