Jump to content

FIFA World Cup 2018 Fantasy

Featured Replies

Dajte neke budzetske midfildere za nas koji stizemo last minute letom na zurku :(

mali djavo ljaja :fantom:

od veznih sve što valja je ili preskupo ili prebačeno u napadače, ili ne igraju

tako da okrećem se u potpunosti defanzivi i dugim loptama na trojicu napadača

Edited by levi

^4.5 po mogučstvu i bez trolovanja sa orlovima :sleep: 

Edited by ducca

1 hour ago, Calavera said:

zakasnio si, ovo moje je klasik liga. doduse, ona je uvek i bila jedino merilo kvaliteta, tako da u sustini nista bitno nisi propustio :happy:

Hteo sam da se oprobam i u h2h.

Ajd ak oneko rwesi da odustane, da uletim kao zamena.. Ako je to uopste moguce

inace ubacio sam 11 jakih i 4 najjeftinija. pa cu da vidim... Stavio sam 3 Spanca u odbranu, 3 Belgijanca napred. Modric, Paulinho, Grosicki i Humels. Navas na golu ce imati milion odbrana.. Ramos kapiten :isuse: Cenim da ce da da poneki, a cesto nece primiti nijedan.

Al sad gledam nema mi tog tima :unsure: Mozda sto sam usao odmah u ligu kdo calavere... Sad cud a napravim jos 1. Moye li uopste vise od 1 da se pravi...

edit. jesam slep, izlogavan sam bio, zato nema tima :D 

Edited by Timmy

• Author
1 hour ago, ducca said:

i da izvodi penale, slobodnjake i kornere ako hoce :D

1 hour ago, Timmy said:

inace ubacio sam 11 jakih i 4 najjeftinija. pa cu da vidim... Stavio sam 3 Spanca u odbranu, 3 Belgijanca napred. Modric, Paulinho, Grosicki i Humels. Navas na golu ce imati milion odbrana.. Ramos kapiten :isuse: Cenim da ce da da poneki, a cesto nece primiti nijedan.

Al sad gledam nema mi tog tima :unsure: Mozda sto sam usao odmah u ligu kdo calavere... Sad cud a napravim jos 1. Moye li uopste vise od 1 da se pravi...

edit. jesam slep, izlogavan sam bio, zato nema tima :D 

Iskreno, maltene nijedna odluka ti ne valja :D

Loviš defanzivce koji imaju šanse za clean sheet, ne nužno vrhunske. Ja preferiram i bekove, al ajd sad, nebitno. Tripliranje odbrane je užasna strategija, mnogo je bolje razvući rizik na više dobrih odbrama (Bel, Arg, Bra, Fra, Por, Uru) i tražiti u svakoj najpovoljnijeg standardnog.

Golman isto da ne primi gol, kakva crna gomila odbrana, to donosi ozbiljne bodove jednom od sto puta. A ima jeftinih golmana.

Modrić je totalno pogrešan igrač za fantasy, užasan zbir očekivanih golova i asistencija u poredjenju sa cenom koju ima. Eriksen, Isco, Muller, Coutinho, James su premium veznjaci koje treba loviti. Sitniji neće doneti neke bodove, ali barem da ubeleže siguran nastup i imaju kakvu takvu šansu za još koji bod.

Napad već nudi gomilu opcija, svakako ne valja da ti trojica budu iz istog tima. Iako će Panamu spržiti 1/1. Ali šta dalje? Tri vrhunska iz drugog cenovnig ranga su po meni najbolji izbor. Ne vredi po meni Neymar 3m više od Jesusa i Messi 2,5 od Cavanija.

vidi ovog orasija, daj im i brojeve za loto kad si vec tu :dry:

1 hour ago, ducca said:

pa onda ti je svejedno, tu ionako niko nece doneti vise od 2 poena... ako si bas navalio, carlos sanchez iz kolumbije bi trebalo da je starter.

Ništa konkretno nisam rekao :D

Hvala, vecina toga stoji. Klepao sam na brzinu, pa sam resio sa svesno rizkijem sa 3 Spanca u odbrani. Mislim da ce da prime max 1 u grupi. Za Modrica se slazem, sad cu da ga menjam. Hazard i Lukaku ce da pune ko ludi.

Izbacio sam Modrica i jednog Belgijanca. Al mi onda upao jedan o 4.5M u tim. Jbga, nemam sad kad da jurim kvalitetne igrace sa srednjom cenom.

• Author

ekipa podesena  

idemo @Ros!

Nista mi se ne svidja sto sam sklepao.

Nisu dostupni sastavi protivnika? Timi, daj neki info... Ne sumnjam da imas Gadzinskog.