ducca Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 Dajte neke budzetske midfildere za nas koji stizemo last minute letom na zurku :(
levi Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 (edited) od veznih sve što valja je ili preskupo ili prebačeno u napadače, ili ne igraju tako da okrećem se u potpunosti defanzivi i dugim loptama na trojicu napadača Edited June 14, 2018 by levi
ducca Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 (edited) ^4.5 po mogučstvu i bez trolovanja sa orlovima Edited June 14, 2018 by ducca
Timmy Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 1 hour ago, Calavera said: zakasnio si, ovo moje je klasik liga. doduse, ona je uvek i bila jedino merilo kvaliteta, tako da u sustini nista bitno nisi propustio Hteo sam da se oprobam i u h2h. Ajd ak oneko rwesi da odustane, da uletim kao zamena.. Ako je to uopste moguce
Timmy Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 (edited) inace ubacio sam 11 jakih i 4 najjeftinija. pa cu da vidim... Stavio sam 3 Spanca u odbranu, 3 Belgijanca napred. Modric, Paulinho, Grosicki i Humels. Navas na golu ce imati milion odbrana.. Ramos kapiten Cenim da ce da da poneki, a cesto nece primiti nijedan. Al sad gledam nema mi tog tima Mozda sto sam usao odmah u ligu kdo calavere... Sad cud a napravim jos 1. Moye li uopste vise od 1 da se pravi... edit. jesam slep, izlogavan sam bio, zato nema tima Edited June 14, 2018 by Timmy
cvrlle Posted June 14, 2018 Author Posted June 14, 2018 1 hour ago, ducca said: ^4.5 po mogučstvu i bez trolovanja sa orlovima i da izvodi penale, slobodnjake i kornere ako hoce
crtamOrasi Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 1 hour ago, Timmy said: inace ubacio sam 11 jakih i 4 najjeftinija. pa cu da vidim... Stavio sam 3 Spanca u odbranu, 3 Belgijanca napred. Modric, Paulinho, Grosicki i Humels. Navas na golu ce imati milion odbrana.. Ramos kapiten Cenim da ce da da poneki, a cesto nece primiti nijedan. Al sad gledam nema mi tog tima Mozda sto sam usao odmah u ligu kdo calavere... Sad cud a napravim jos 1. Moye li uopste vise od 1 da se pravi... edit. jesam slep, izlogavan sam bio, zato nema tima Iskreno, maltene nijedna odluka ti ne valja Loviš defanzivce koji imaju šanse za clean sheet, ne nužno vrhunske. Ja preferiram i bekove, al ajd sad, nebitno. Tripliranje odbrane je užasna strategija, mnogo je bolje razvući rizik na više dobrih odbrama (Bel, Arg, Bra, Fra, Por, Uru) i tražiti u svakoj najpovoljnijeg standardnog. Golman isto da ne primi gol, kakva crna gomila odbrana, to donosi ozbiljne bodove jednom od sto puta. A ima jeftinih golmana. Modrić je totalno pogrešan igrač za fantasy, užasan zbir očekivanih golova i asistencija u poredjenju sa cenom koju ima. Eriksen, Isco, Muller, Coutinho, James su premium veznjaci koje treba loviti. Sitniji neće doneti neke bodove, ali barem da ubeleže siguran nastup i imaju kakvu takvu šansu za još koji bod. Napad već nudi gomilu opcija, svakako ne valja da ti trojica budu iz istog tima. Iako će Panamu spržiti 1/1. Ali šta dalje? Tri vrhunska iz drugog cenovnig ranga su po meni najbolji izbor. Ne vredi po meni Neymar 3m više od Jesusa i Messi 2,5 od Cavanija.
Calavera Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 vidi ovog orasija, daj im i brojeve za loto kad si vec tu 1 hour ago, ducca said: ^4.5 po mogučstvu i bez trolovanja sa orlovima pa onda ti je svejedno, tu ionako niko nece doneti vise od 2 poena... ako si bas navalio, carlos sanchez iz kolumbije bi trebalo da je starter.
Timmy Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 Hvala, vecina toga stoji. Klepao sam na brzinu, pa sam resio sa svesno rizkijem sa 3 Spanca u odbrani. Mislim da ce da prime max 1 u grupi. Za Modrica se slazem, sad cu da ga menjam. Hazard i Lukaku ce da pune ko ludi.
Timmy Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 Izbacio sam Modrica i jednog Belgijanca. Al mi onda upao jedan o 4.5M u tim. Jbga, nemam sad kad da jurim kvalitetne igrace sa srednjom cenom.
San Epifanio Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 Nisu dostupni sastavi protivnika? Timi, daj neki info... Ne sumnjam da imas Gadzinskog.
Recommended Posts