Greek Freak Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 Ja sam powerirish. Igrao sam h2h tokom poslednjeg EP, cak usao u finale, cini mi se. U svakom slucaju, igrao bih samo ligu, h2h ne ovog puta. Mada, ako sam dobro razumeo, zaokruzili ste vec 32 ekipe za h2h, te mi je ceo post manje-vise suvisan.
Pokojni Ruxin Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 banujte calaveru i orasija, pa da mi raja pravimo h2h Previše su ozbiljni za ovaj šabanski fantazi
Pokojni Ruxin Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 Kakvo crno prepisivanje, moram da opravdam reputaciju koju nosim od prošlog turnira. Ne postaje se najgori tako što prepisuješ od onih koji znaju i vučeš razumne poteze... P.S. Fuck nolito!!!
distro04 Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 ja sam i ovde i tamo distro04, ali ako vec ima 32 iskusnija igraca...
Velocipede Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 Za sada 31 siguran i tri kandidata za 32. mesto: AlastairZ je stari igrač, ali je javio da verovatno neće imati vremena, powerirish je drugi kandidat i sad se javio i distro04 kao treći kandidat. Ja ću polako da pripremim žreb, da rešimo ko je 32. igrač, pa da krenemo...
Velocipede Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 Rezultati žreba (žreb važi do kraja, kopiramo pravila "pravog" žreba nakon grupne faze): Kasnije, ili sutra u toku dana, detaljan raspored utakmica... grupa A SPark Paceri Meraklije UCFC FooBar grupa B Ubogi Ubijevci Argentina Utd EON Zarjavele Trobente* grupa C No Totti no party Pokusni Kunici Djubretari Fickauskas RSFC grupa D Dva Tragroma Cuvari Tradicije Invisible, Inc. FC Ronin grupa E Leteci Magarci 10 000 000 € Misirke Ultimo Beer Centre grupa F Miami Heat Petoletka Trotters Inc. FT Milan grupa G Stidne Dlake™ Granicar Buljarica Brothers 110% grupa H CVP Limanac UTD Pantelia Stars Queens Park Andjus * Sutra, najkasnije do početka utakmice, može da se umesto Zarjavele Trobente uleti zamena
cvrlle Posted June 13, 2018 Author Posted June 13, 2018 58 minutes ago, Moća said: Jao opet sa Feijem. stari vodenicki derbi. u narodu poznat jos kao ''el pozadino''
Velocipede Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 Zarjavele ostaje u ligi... Necu stići da napravim raspored pre današnje utakmice, u svakom slučaju, igraće se po sledećem rasporedu: 1. kolo: 1 - 2 3 - 4 2. kolo: 1 - 3 2 - 4 3. kolo: 1 - 4 2 - 3 gde su 1, 2, 3 i 4 pozicije tima u grupi na spisku iznad
Timmy Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 Jel zo zakadnih sa h2h :( napravio sam tim juce i na poziv calavere usao u neku ligu. Al to nije to o cemu pricate...
Calavera Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 zakasnio si, ovo moje je klasik liga. doduse, ona je uvek i bila jedino merilo kvaliteta, tako da u sustini nista bitno nisi propustio
Recommended Posts