June 12, 20186 yr 2 hours ago, Tolaa said: Sklepala sam nesto i usla u ligu. Ali bukvalno sklepala, recimo da cu biti zadovoljna ako mi 2 odbrambena igraca budu donela bodove, posto sam izvlacila neke Japance koji kostaju 4 i sigurno nece igrati. Zasto li su stavili raspon cena od 3,5 kad niko ne kosta 3,5.... mogu da padnu cijene nakon grupne faze nego, ujebali su koncept. sistem s 23 igraca je bio savrsen za sp kad imas pet dana da mijenjas tim u toku kola. cak bih podnio i one dodatne bodove, samo da vrijednost golova i asistencija bude vece.
June 12, 20186 yr Author 34 minutes ago, Timmi said: nego, ujebali su koncept. sistem s 23 igraca je bio savrsen za sp kad imas pet dana da mijenjas tim u toku kola. 23 je bese bilo i u brazilu ili samo do j.afrike?
June 12, 20186 yr 15 hours ago, cvrlle said: @Ruxin ti li si Serious_man? 1 ozbiljan covek ne bi imao nolita u timu, tako da nije on
June 12, 20186 yr 16 hours ago, cvrlle said: @Ruxin ti li si Serious_man? Aha, imam taj neki matori acc pa me mrzelo praviti novi. Inače je super fantazi. Sve isto kao PL, samo što zadnji vezni egipta koštaju 6...
June 12, 20186 yr Author gde su, sta rade @Lezilebovich, @nbg4ever, @Feindouno, @ducca, @Weenie Pooh, @Svarog, @Cane Vukic Prebranac, @Mauci, @Mercuzzio, @Dziber i ostali?
June 12, 20186 yr Što duže gledam u ovo sve psihodeličnije mi izgleda sastav. Komplikujem vedetama Švedske, Perua, Maroka i Kolumbije umesto da rknem Messija, Neymara i De Geu i popunim ostatak gologuzijom
June 12, 20186 yr Mene muči dilema da li da idem all in za prvo kolo i vajldkardujem odmah posle ili da se čuvam za nokaut fazu. Dva skroz različita tima. Kako ovde nema 1 sonyja™ verovatno ću biti strpljiviji
June 12, 20186 yr Author 3 minutes ago, Velocipede said: Mogu ja da organizujem h2h, ako bude dovoljno timova... naravno! samo jos 10 coveka da udje u ligu