Timmy Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Bilo na proslom SP. I znalo da to donese najvise poena ponekad...
cvrlle Posted June 5, 2018 Author Posted June 5, 2018 vrlo je moguce. ja upamtio samo ono recovery ball pravilo.
Calavera Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 otvoreno za biznis™, gde je zvanicna ppp liga? bodovanje preslikano iz fpla (minus bonusi), nema vise sigurnih poena za defanzivne vezne
cvrlle Posted June 7, 2018 Author Posted June 7, 2018 2 hours ago, Calavera said: otvoreno za biznis™, gde je zvanicna ppp liga? aj zacni je pa cemo da upadamo
Calavera Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 (edited) pa ja cekam tebe, s obzirom da si ti otvorio temu evo napravio sam ja sad klasik ligu, samo ne znam da li da ostavljam link ovde ili da se cimamo s pmovima... kapiram da mozemo kao i u fplu, klasik otvoren za svakoga, a h2h samo za forumase? Edited June 7, 2018 by Calavera
cvrlle Posted June 7, 2018 Author Posted June 7, 2018 (edited) 46 minutes ago, Calavera said: kapiram da mozemo kao i u fplu, klasik otvoren za svakoga, a h2h samo za forumase? pa da. svi igraju klasik a h2h grupe je @Tolaa pravila posebno na nekom sajtu. Edited June 7, 2018 by cvrlle
Calavera Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 onda okej, kod za klasik je: RKCN1QZJ a valjda moze i preko ovog linka. ko ce h2h?
Calavera Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 cim nema prslina da podvikne, nikome nije do fantazija
Tolaa Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 Ja sam na moru sa bas ogranicenim pristupom netu do subote. Ne znam ni da li cu uspeti da sastavim tim, pokusacu nesto narednih dana. Morace neko drugi da vodi fantazi, ne samo zbog ovog na pocetku, nego sam i u Ruandi od 1/4 finala i nemam pojma koliko cu imati pristupa netu.
Calavera Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 kapiram da mozemo i ostati samo na klasiku, nema sanse da ce nas se skupiti trideset i dvoje za h2h do pocetka prvenstva
cvrlle Posted June 10, 2018 Author Posted June 10, 2018 ako se ne pokupimo to je ok. mada uvek u poslednjih dan-dva zavlada euforija i masovno okupljanje fantazera
Timmy Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Ne idu u Ruandu. Luda si ako odes u Ruandu... Ostani i pravi fantazi!
Tolaa Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 Sklepala sam nesto i usla u ligu. Ali bukvalno sklepala, recimo da cu biti zadovoljna ako mi 2 odbrambena igraca budu donela bodove, posto sam izvlacila neke Japance koji kostaju 4 i sigurno nece igrati. Zasto li su stavili raspon cena od 3,5 kad niko ne kosta 3,5....
Recommended Posts