cvrlle Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 (edited) http://fantasy.pre.fifa.com/en/home jos uvek su radovi u toku ali uskoro krece ludilo pa da se mi polako zberemo i oduzmemo inace, predictor je startovao https://predictor.fifa.com/en/ pa ko hoce nek upada pppredictor pass:b3046945 Edited June 2, 2018 by cvrlle
Meazza Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Moze li tu kakva nagrada da se osvoji ili se igra samo onako?
cvrlle Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 13 minutes ago, Meazza said: Moze li tu kakva nagrada da se osvoji ili se igra samo onako? onako?!!! pa to ti je ovde kod nas pitanje prestiza i casti. zar ti je potrebna jos neka nagrada? mislim, bude na globalnom nivo uvek nekih nagrada. glavna nagrada ce verovatno biti nesto iz hyundai/kia programa
levi Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 a jel ti meazzo igraš inače, ili sad planiraš da probaš i da uzmeš nagradu ispred prekaljenih igrača?
Meazza Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 5 minutes ago, cvrlle said: onako?!!! pa to ti je ovde kod nas pitanje prestiza i casti. zar ti je potrebna jos neka nagrada? mislim, bude na globalnom nivo uvek nekih nagrada. glavna nagrada ce verovatno biti nesto iz hyundai/kia programa A cemu sluzi onaj pass sto si postavio? Gde to da ukucam kad pravim nalog?
Calavera Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 ima tamo na prizes stranici lista nagrada, za prvo mesto kia, za drugo televizor, za trece popunjen panini album ja jos nisam oprostio ronaldu mcdonaldu sto me je pokrao za smartfon i dres pre dve godine, ali sto kaze cvrle, ne igra se fantazi zbog toga!
cvrlle Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 (edited) 6 minutes ago, Calavera said: ja jos nisam oprostio ronaldu mcdonaldu sto me je pokrao za smartfon i dres pre dve godine jebote govnjivci nisu imali 3 glupa telefona da vam daju 7 minutes ago, Meazza said: A cemu sluzi onaj pass sto si postavio? Gde to da ukucam kad pravim nalog? to je za pogadjalicu koja je nezavisna od fantazije. kad napravis nalog na fifi otvoris fanzone pa udjes u predictor/myleagues/joinaleagu i kucas pass Edited June 2, 2018 by cvrlle
Meazza Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Fantasy mi deluje suvise komplikovano i random. Probacu pogadjalicu, hvala cvrlle.
Calavera Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 7 minutes ago, cvrlle said: jebote govnjivci nisu imali 3 glupa telefona da vam daju nije sve lose ispalo, ipak sam imao i svojih 5 minuta slave kad se sve sabere i oduzme, dobro je to leto bilo... @Meazza i ja sam svojevremeno mislio da je fantazi komplikovan, a onda sam oprobao ruku™ na wc 2014 i skroz se navukao. ja bih ti preporucio da se iscimas da sklepas neki tim, to ti je samo dodatna motivacija da odgledas svaku tekmu zbog svojih igraca
Meazza Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 To je upravo ono sto me plasi. Deluje kao opasna navlakusa... A svaka cast za postignuce.
Moća Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 3 hours ago, Meazza said: Moze li tu kakva nagrada da se osvoji ili se igra samo onako? Sine pa kakvo je to pitanje vidi moj potpis sad me sprdaju zbog njega a ovako bi bio sasvim nebitan i nevidljiv.
cvrlle Posted June 5, 2018 Author Posted June 5, 2018 (edited) lici mi da su ubacili cipove. bench boost i neki koji ti automatski dodeljuje cpt traku najboljem igracu. i izgleda da nece biti vise onih glupih bonus poena defanzivaca na tackle-ove ili sta vec. Edited June 5, 2018 by cvrlle
Timmy Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Ima li ono ball delivery in 16? Pa gledas koja krila centriraju...
cvrlle Posted June 5, 2018 Author Posted June 5, 2018 3 hours ago, Timmy said: Ima li ono ball delivery in 16? Pa gledas koja krila centriraju... nema. mada se iskreno i ne secam da je to ikad bilo.
Recommended Posts