Rumpelstiltskin Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 Dok Lalat mrsi muda kod Vitka, radi se ...Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Captain_Darling Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Озвучење грува, трава ошишана, терен уваљан, на запад нешто недефинисано раде с гипс плоче, и даље раде две неонке у ложу... Незадрживо срљамо у Европу Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 Sretoh Raula sad. Pitah ga gde sta kako ... Kaze, brate, sad bio na razgovor ... Sto dalje odavde ... BedaraSent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Constantin Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 4 minutes ago, Captain_Darling said: Озвучење грува, трава ошишана, терен уваљан, на запад нешто недефинисано раде с гипс плоче, и даље раде две неонке у ложу... Незадрживо срљамо у Европу Zaličuje se loža.....zatvaraju se nepotrebne rupe... Link to comment
Captain_Darling Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Чаир засијао, дођите на тренинг, још није почело... Link to comment
W.F.C. Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 8 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Sretoh Raula sad. Pitah ga gde sta kako ... Kaze, brate, sad bio na razgovor ... Sto dalje odavde ... Bedara Sent from my MI 6 using Tapatalk Bedara, nadao sam se da ostane...razumem ga Evo da iskopam i ja nesto, al bez ton. Icepismo Osijek Link to comment
W.F.C. Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Kako vam deluje teren u odnosu na maj? Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 Kako vam deluje teren u odnosu na maj?Dobar, reklo bi se. Cak .....Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
W.F.C. Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Ne pustamo gi sa stadion dok ne bude 3:0 Link to comment
Constantin Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 2 minutes ago, W.F.C. said: Ne pustamo gi sa stadion dok ne bude 3:0 Е.....тако Link to comment
W.F.C. Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Just now, Constantin said: Е.....тако I da im uzmemo Senegalca ako je ok, to tako ide... ili nekog drugog ko ima stofa, ako ima, a nisu bas toliki dunsteri valjda. Link to comment
Recommended Posts