Jump to content

FK Radnički Niš 2018/2019

Featured Replies

On 9. 7. 2018. at 15:36, MaErAkLoIJA said:

Nego ucutasmo se nesto za njegov dolazak a i za levog beka...

Će igramo bez bekovi....sa 4 špica...razvaljuj.

• Replies 7.7k
  • Views 420.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam za to da se smeni Lalatović i da se Real sa Nišave postavi za prvog trenera kluba. Očigledno bi bolje radio Lalatov posao.

Posted Images

• Author

imam poverljive informacije da Stane pomno prati ovu temu

Nego, apropo RTS-a...koliko ja vadim državna TV će da prenosi državni projekat koji igra u Pljevljima. Na beogradskoj TV Areni na 1 prenosi podgoričane, a na 3. možete gledati bejzbol...Ouklen-Hjuston. Za utehu, na TV Areni 5 od 15,00 možete pogledati Radnički....snimak sa utakmice kada smo gostovali u Lučanu.

Edited by Constantin

• Author
  On 9. 7. 2018. at 15:45, Constantin said:

Nego, apropo RTS-a...koliko ja vadim državna TV će da prenosi državni projekat koji igra u Pljevljima. Na beogradskoj TV Areni na 1 prenosi podgoričane, a na 3. možete gledati bejzbol...Ouklen-Hjuston. Za utehu, na TV Areni 5 od 15,00 možete pogledati Radnički....snimak sa utakmice kada smo gostovali u Lučani.

to je odlicna informacija. s prenos, jos nedaj boze na rts, pola bi ostali kuci uz klaker

On 9. 7. 2018. at 15:42, Rumpelstiltskin said:

imam poverljive informacije da Stane pomno prati ovu temu

Stane???

• Author
  On 9. 7. 2018. at 16:01, MaErAkLoIJA said:

Stane???

LB

Zakuni se u Stanu da istina....

• Author
  On 9. 7. 2018. at 16:16, Redrooster said:

Zakuni se u Stanu da istina....

evo očiju mi, murdža ciganin se zakuneo da neče vise nikada da govori neistinu ... ako je on mene slagao, eto i ja lžem vas

On 9. 7. 2018. at 16:07, Rumpelstiltskin said:

LB

Ako neka cita, moze i da ucestvuje u diskusiji bas bi bilo lepo.

• Author

a vi samo prizivajte levog beka ... zamislite kako je njemu dok cita ovu prozu ...

Nema, nema prenos, i ja sam pregledao, nece dusmani da nastave tradiciju s prenosi Petra Lazovica, nema popularizacije kluba, to je tabu tema. Samo da sto vise ljudi navija za projekte i eto ti ga socijalni mir.

Mislim iso bi ja u cetvrtak i da ima prenos, al na Maltu idem samo ako mi sve obezbede dzabe

Edited by W.F.C.

• Author
  On 9. 7. 2018. at 16:24, W.F.C. said:

Nema, nema prenos, i ja sam pregledao, nece dusmani da nastave tradiciju s prenosi Petra Lazovica, nema popularizacije kluba, to je tabu tema. Samo da sto vise ljudi navija za projekte i eto ti ga socijalni mir.

ma kuj ga jebe socijalni mir, ene nek kite muda s projekti ... dzabe njima projekti kad nemaju garazu

odo da vim s kapetana trenin ako ce ne puste

over&out

Stanite izmedju zapad i sever kod onaj servis s bicikle, jebaga, ako je zatvorena tribina sad

Edited by W.F.C.

On 9. 7. 2018. at 16:26, Rumpelstiltskin said:

ma kuj ga jebe socijalni mir, ene nek kite muda s projekti ... dzabe njima projekti kad nemaju garazu

odo da vim s kapetana trenin ako ce ne puste

over&out

Malteški špijuni :tongue:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout