Constantin Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 3 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Nego ucutasmo se nesto za njegov dolazak a i za levog beka... Će igramo bez bekovi....sa 4 špica...razvaljuj. Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 imam poverljive informacije da Stane pomno prati ovu temu Link to comment
Constantin Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 (edited) Nego, apropo RTS-a...koliko ja vadim državna TV će da prenosi državni projekat koji igra u Pljevljima. Na beogradskoj TV Areni na 1 prenosi podgoričane, a na 3. možete gledati bejzbol...Ouklen-Hjuston. Za utehu, na TV Areni 5 od 15,00 možete pogledati Radnički....snimak sa utakmice kada smo gostovali u Lučanu. Edited July 9, 2018 by Constantin Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 Just now, Constantin said: Nego, apropo RTS-a...koliko ja vadim državna TV će da prenosi državni projekat koji igra u Pljevljima. Na beogradskoj TV Areni na 1 prenosi podgoričane, a na 3. možete gledati bejzbol...Ouklen-Hjuston. Za utehu, na TV Areni 5 od 15,00 možete pogledati Radnički....snimak sa utakmice kada smo gostovali u Lučani. to je odlicna informacija. s prenos, jos nedaj boze na rts, pola bi ostali kuci uz klaker Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 18 minutes ago, Rumpelstiltskin said: imam poverljive informacije da Stane pomno prati ovu temu Stane??? Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 5 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Stane??? LB Link to comment
Redrooster Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Zakuni se u Stanu da istina.... Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 Just now, Redrooster said: Zakuni se u Stanu da istina.... evo očiju mi, murdža ciganin se zakuneo da neče vise nikada da govori neistinu ... ako je on mene slagao, eto i ja lžem vas Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 9 minutes ago, Rumpelstiltskin said: LB Ako neka cita, moze i da ucestvuje u diskusiji bas bi bilo lepo. Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 a vi samo prizivajte levog beka ... zamislite kako je njemu dok cita ovu prozu ... Link to comment
W.F.C. Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 (edited) Nema, nema prenos, i ja sam pregledao, nece dusmani da nastave tradiciju s prenosi Petra Lazovica, nema popularizacije kluba, to je tabu tema. Samo da sto vise ljudi navija za projekte i eto ti ga socijalni mir. Mislim iso bi ja u cetvrtak i da ima prenos, al na Maltu idem samo ako mi sve obezbede dzabe Edited July 9, 2018 by W.F.C. Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 1 minute ago, W.F.C. said: Nema, nema prenos, i ja sam pregledao, nece dusmani da nastave tradiciju s prenosi Petra Lazovica, nema popularizacije kluba, to je tabu tema. Samo da sto vise ljudi navija za projekte i eto ti ga socijalni mir. ma kuj ga jebe socijalni mir, ene nek kite muda s projekti ... dzabe njima projekti kad nemaju garazu odo da vim s kapetana trenin ako ce ne puste over&out Link to comment
W.F.C. Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 (edited) Stanite izmedju zapad i sever kod onaj servis s bicikle, jebaga, ako je zatvorena tribina sad Edited July 9, 2018 by W.F.C. Link to comment
Constantin Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 22 minutes ago, Rumpelstiltskin said: ma kuj ga jebe socijalni mir, ene nek kite muda s projekti ... dzabe njima projekti kad nemaju garazu odo da vim s kapetana trenin ako ce ne puste over&out Malteški špijuni Link to comment
Recommended Posts