Rumpelstiltskin Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 Ја ти објашњава како ради тај мој налог ал' ме ти не разбираш братко 🤣Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Dali_man Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 (edited) Radnicki Niš 21.00 Gżira Referee Jason Barcelo (GIB) Assistant referees Johan Ward (GIB) Andrew Mario Parody (GIB) https://www.dutchreferee.com/first-ever-gibraltar-fifa-referees/ Edited July 9, 2018 by Dali_man Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Nislije zeljne velikih fudbalskih dogadjaja Link to comment
Real sa Nišave Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Sad upravo kupio pet karata za jug i blagajne ostale bez karata za jug. Odem u klub preko puta da im kazem da ih pojacaju za jug i usput kapiram da sam na blagajni video da ima karata i za sever. I onda mi kazu u klubu da je pušten i sever jer izgleda da ce stadion da bude pun Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 (edited) 1 hour ago, Real sa Nišave said: Sad upravo kupio pet karata za jug i blagajne ostale bez karata za jug. Odem u klub preko puta da im kazem da ih pojacaju za jug i usput kapiram da sam na blagajni video da ima karata i za sever. I onda mi kazu u klubu da je pušten i sever jer izgleda da ce stadion da bude pun sta reci, tapkarosi iz ispred bioskop istra ce se nafatiraju s pare Edited July 9, 2018 by Rumpelstiltskin Link to comment
martick Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Pesic prodat za 4,2 milki. Jel mi dobijamo nesto na procente solidarnosti posto je poceo kod nas! Link to comment
W.F.C. Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Ne znam gde je cika Soki, verovatno u Tri fenjera, nisam ga video od jutros, ali ne sumljam da se razbijamo od prodaju karte Link to comment
W.F.C. Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 1 minute ago, martick said: Pesic prodat za 4,2 milki. Jel mi dobijamo nesto na procente solidarnosti posto je poceo kod nas! Da ti odgovorim pre Rumpela...dobijamo cvetka... Link to comment
Baldrick S. Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Mene vise interesuje koliko vredi Pavkov ako Pesic vredi 4.2. Verovatno onoliko koliko ce dobijemo za trening kompenzaciju. Cvetka (trebalo bi 0.5 posto od transfera) Link to comment
Constantin Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Naravno da dobijamo Cvetka kad je on ponikao u Filip Filipović.....mislim na Šilju. Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 31 minutes ago, Zlurad said: Mene vise interesuje koliko vredi Pavkov ako Pesic vredi 4.2. Verovatno onoliko koliko ce dobijemo za trening kompenzaciju. Cvetka (trebalo bi 0.5 posto od transfera) Pavkov vredi isto koliko i Silja samo cetri puta manje Link to comment
Constantin Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 3 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Pavkov vredi isto koliko i Silja samo cetri puta manje Zar nije Zvezda imala 6x manju ponudu ? Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 10 minutes ago, Constantin said: Zar nije Zvezda imala 6x manju ponudu ? 800.000e, znaci 200.000e plus-minus Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Nego ucutasmo se nesto za njegov dolazak a i za levog beka... Link to comment
Recommended Posts